Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει τα παιχνίδια με τα νεύρα των πολιτών

Ποτάμι: Καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει τα παιχνίδια με τα νεύρα των πολιτών
Δείγμα ελάχιστου σεβασμού προς τους πολίτες θα ήταν να εργαστούν ουσιαστικά οι υπουργοί και να σταματήσουν επιτέλους τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, υποστηρίζει το Ποτάμι 
Για παιχνίδια με τα νεύρα των πολιτών κατηγορεί την κυβέρνηση το Ποτάμι, ενόψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα στη Βουλή.
Ειδικότερα, σε σχετικά ανακοίνωση, τονίζει πως «η κυβέρνηση επιδίδεται στο γνωστό παιχνίδι των διαρροών, ενόψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα του “αριστερού” μνημονίου».
Στη συνέχεια αναφέρει πως «στο Μαξίμου πιθανόν να πιστεύουν ότι η διαρροή περικοπών τους βολεύει για να περάσουν πιο εύκολα τα επώδυνα μέτρα που ετοιμάζουν», προσθέτουν, εντούτοις, ότι «το μόνο αποτέλεσμα είναι να ενισχύεται η σύγχυση και να εντείνεται η ανησυχία των πολιτών».
«Δείγμα ελάχιστου σεβασμού προς τους συνταξιούχους, τους μικρομεσαίους, τους αγρότες, τις ομάδες που αναμένουν με αγωνία τις ρυθμίσεις που αφορούν το μέλλον τους, θα ήταν να εργαστούν ουσιαστικά οι υπουργοί και να σταματήσουν επιτέλους τα επικοινωνιακά τεχνάσματα», καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης