Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρβιτσιώτης (ΝΔ): Η σύγκρουση των υποψηφίων δεν τιμά ούτε τους ίδιους ούτε τη ΝΔ

Βαρβιτσιώτης (ΝΔ): Η σύγκρουση των υποψηφίων δεν τιμά ούτε τους ίδιους ούτε τη ΝΔ
Ένα καθαρά τεχνικό θέμα μετατράπηκε σε πολιτικό υποστήριξε ο Γ. Βαρβιτσιώτης
Την θέση ότι η σύγκρουση των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ δεν τιμά ούτε τους ίδιους ούτε το κόμμα διατύπωσε ο Γ. Βαρβιτσιώτης.
«Αν σκέφτηκαν να μετατρέψουν το τεχνικό θέμα σε πολιτικό για να συσπειρώσουν τους υποστηρικτές τους, τότε είναι ανάξιοι να είναι αρχηγοί ενός μεγάλου κόμματος.
Γιατί δεν ανέδειξαν τα δικά τους θέματα, τις δικές τους θέσεις, τις οποίες δεν έχω ακούσει κιόλας ολοκληρωμένες.
Έχω ακούσει σκόρπιες σκέψεις» είπε μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM" ο κ.Βαρβιτσιώτης, υπογραμμίζοντας ότι επί των ημερών του υπήρχε περισσότερη ευπρέπεια μεταξύ των υποψηφίων που διεκδικούσαν την προεδρία της ΝΔ.
«Τα ιδανικά με τα οποία χαράχτηκε ο δρόμος της ΝΔ, είναι αναλλοίωτα και διαχρονικά» τόνισε ο κ.Βαρβιτσιώτης, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα να μην υπάρξει κάποιο άλλο κόμμα, το οποίο να εκφράζει τα ίδια ιδανικά και να παρακάμψει τη ΝΔ.
Ερωτηθείς για το τι πρέπει να αλλάξει για να εμπιστευτούν και πάλι οι πολίτες τη ΝΔ, ο κ. Βαρβιτσιώτης είπε ότι «πρώτα απ' όλα να κάνουμε σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση», τονίζοντας πάντως πως δεν βλέπει να γίνεται.
Σε ερώτηση για το εάν η ΝΔ πρέπει να συμφωνήσει στη συναίνεση στο ασφαλιστικό και στο προσφυγικό που ζητάει η κυβέρνηση ο κ.Βαρβιτσιώτης είπε ότι η συναίνεση δεν δίνεται άνευ γενικότερου σχεδιασμού.
«Πρέπει να δούμε το περιεχόμενο των συγκλήσεων, δεν μπορώ να πω εκ των προτέρων πρέπει ή δεν πρέπει.
Θα πρέπει να μελετηθεί σε βάθος η κατάσταση τη στιγμή εκείνη» είπε ο κ.Βαρβιτσιώτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης