Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει εκ νέου τη Δευτέρα (30/11) η ΚΕΦΕ της ΝΔ για την επιλογή νέας εταιρείας - Θέλουν εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου

tags :
Συνεδριάζει εκ νέου τη Δευτέρα (30/11) η ΚΕΦΕ της ΝΔ  για την επιλογή νέας εταιρείας - Θέλουν εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου
Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου αναμένεται νέα συνεδρίαση της ΚΕΦΕ της ΝΔ
(upd3) Νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της ΝΔ αναμένεται να υπάρξει τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, προκειμένου να επιλεγεί η εταιρεία που θα αναλάβει την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.
Σήμερα συνεδρίασε η ΚΕΦΕ της ΝΔ,  υπό την προεδρία του βουλευτή, Γιάννη Τραγάκη, για να εξετάσει τις προσφορές των δυο εταιριών, ώστε να αρχίσουν εκ νέου οι διαδικασίες, καθώς τα χρονικά περιθώρα στενεύουν και ο επιθυμητός στόχος είναι οι εσωκομματικές εκλογές να γίνουν στις 13 Δεκεμβρίου.
Την προσεχή Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συνεδριάσει ξανά η ΚΕΦΕ ώστε να καταλήξει στην εταιρεία που θα αναλάβει την εκλογική διαδικασία, αλλά και στην ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΔ.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Νέα προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή για την διεξαγωγή νέων εκλογών ανάδειξης Προέδρου της ΝΔ, επιχειρεί σήμερα, Σάββατο η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ (ΚΕΦΕ).
Η σημερινή συνεδρίαση, στις 17:00 το απόγευμα, χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως κρίσιμη, καθώς από το αποτέλεσμά της θα φανεί αν τελικά θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες στα μέλη της ΚΕΦΕ επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία πως σήμερα θα βγει «λευκός καπνός» και θα υπάρξει συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο με τις δύο εταιρείες που θα αναλάβουν τελικά την εκλογική διαδικασία.
Σε αντίθετη περίπτωση οι εκλογές θα πάνε για τις αρχές του 2016.

(Πρώτη ενημέρωση 12:41, Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης