Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Πλακιωτάκη στον Τσίπρα: Ο βασιλιάς είναι γυμνός - Η ΝΔ εκπλήρωσε τον θεσμικό της ρόλο

Απάντηση Πλακιωτάκη στον Τσίπρα: Ο βασιλιάς είναι γυμνός - Η ΝΔ εκπλήρωσε τον θεσμικό της ρόλο
Η ΝΔ διατύπωσε με σαφήνεια τις θέσεις και τις απόψεις, ανέφερε ο μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος, Γ. Πλακιωτάκης
«Η γνώμη που αποκόμισα από την ενημέρωση από τον Πρωθυπουργό είναι ότι: "ο βασιλιάς είναι γυμνός», ανέφερε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, Γ. Πλακιωτάκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις και βολές του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρας μετά το πέρας του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών.
Σύμφωνα με τον κ. Πλακιωτάκη, η Νέα Δημοκρατία εκπλήρωσε τον θεσμικό της ρόλο, συμμετείχε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και διατύπωσε με σαφήνεια τις θέσεις και τις απόψεις του κόμματος.
Επίσης, όπως είπε,  είχε «τη δυνατότητα να στηλιτεύσω και τις θέσεις και βεβαίως τις απόψεις και τις αστοχίες του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησής του και εξέφρασα την ανησυχία μου για την πορεία εξέλιξης των συγκεκριμένων ζητημάτων.
Ζητήματα που έχουν να κάνουν με το προσφυγικό, ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προτάσεις του κ. Τσίπρα για το ασφαλιστικό και τη Συνταγματική αναθεώρηση».  
Σημειώνεται ότι ο κ. Τσίπρας σε δήλωσή του για τη σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών, εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η ΝΔ ως αξιωματική αντιπολίτευση αποτελεί θεσμικό πυλώνα του πολιτικού συστήματος και δυστυχώς σήμερα αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης