Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης (ΝΔ): Αν ο Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει, οφείλει να παραιτηθεί

Κυρ. Μητσοτάκης (ΝΔ): Αν ο Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει, οφείλει να παραιτηθεί
"Ο κ. Τσίπρας θα αποτελεί σύντομα ένα κακό παρελθόν", ανέφερε ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης
«Αν ο κ. Τσίπρας νοιώθει ότι δεν μπορεί πλέον να ασκήσει τα καθήκοντα του, οφείλει να παραιτηθεί», ανέφερε ο  υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τη δήλωση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, μετά το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.
Όπως είπε, «η  Νέα Δημοκρατία αν και βρίσκεται εν μέσω μιας  δημοκρατικής εσωκομματικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου Προέδρου, παραμένει η μόνη πολιτική δύναμη στη χώρα με την εμπειρία και τη γνώση να διαπραγματευτεί με τους εταίρους μας προς όφελος των Ελλήνων πολιτών.
 Θα περίμενα από τον κ. Τσίπρα, που επέβαλε το σκληρότερο τρίτο Μνημόνιο και που οδηγεί την οικονομία στη λάθος κατεύθυνση, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον αφανισμό και θέτει τη χώρα σε κίνδυνο, εκτός από μια ειλικρινή συγγνώμη, περισσότερη αυτογνωσία και ταπεινότητα».
Ο κ. Μητσοτάκης κατέληξε τονίζοντας πως «ο κ. Τσίπρας που χώρισε την Ελληνική κοινωνία σε “υπερήφανους διαπραγματευτές” και “προσκυνημένους γερμανοτσολιάδες” και δίχασε το λαό όσο κανένας πολιτικός από τη Μεταπολίτευση και μετά, θα αποτελεί σύντομα ένα κακό παρελθόν για την πατρίδα μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης