Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Ο πρωθυπουργός δέσμιος των αδιεξόδων του συνεχίζει να πολώνει και να διχάζει

Γεννηματά: Ο πρωθυπουργός δέσμιος των αδιεξόδων του συνεχίζει να πολώνει και να διχάζει
«Ο Αλ. Τσίπρας ανακαλύπτει παντού εχθρούς, ακόμη και στους κοινωνικούς εταίρους», σημειώνει η κα Γεννηματά
«Όσα ψέματα και αν πει για μας ο κ. Τσίπρας, εμείς δεν θα σταματήσουμε να λέμε την αλήθεια γι' αυτόν», ανέφερε σήμερα, Τρίτη, η κα Φώφη Γεννηματά, στον απόηχο της ομιλίας του Αλ. Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
«Με την πολιτική του επιβάρυνε επιπλέον την οικονομία με κόστος δεκάδων δισ. ευρώ», πρόσθεσε η κα Γεννηματά, τονίζοντας πως το κόστος το βιώνει ο ελληνικός λαός καθημερινά.
Όπως επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «μόνο οι νέοι φόροι και οι περικοπές κοινωνικών παροχών για τα έτη 2015 και 2016, φθάνουν στα 7,2 δισ. ευρώ».
Όσο για το ασφαλιστικό, συνέχισε, εμείς καταθέσαμε τις προτάσεις μας και τώρα «περιμένουμε τον κ. Τσίπρα με τις δικές του προτάσεις στη Βουλή».
«Δυστυχώς ο κ. Πρωθυπουργός δέσμιος των αδιεξόδων του, συνεχίζει να πολώνει και να διχάζει», υπογράμμισε η κα Γεννηματά, υποστηρίζοντας ότι «ο Αλ. Τσίπρας ανακαλύπτει παντού εχθρούς, ακόμη και στους κοινωνικούς εταίρους».
«Τέλος, επειδή επικαλείται συνεχώς τον σχηματισμό Κεντροαριστερής κυβέρνησης στην Πορτογαλία, να του υπενθυμίσω ότι ο ίδιος έχει επιλέξει να κυβερνά με την ακροδεξιά απόφυση των ΑΝΕΛ», κατέληξε η κα Γεννηματά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης