Τελευταία Νέα
Πολιτική

Die Welt: Τσίπρας, ο νέος εχθρός των Ελλήνων - Σενάρια για πρόωρες εκλογές ή οικουμενική

tags :
Die Welt: Τσίπρας, ο νέος εχθρός των Ελλήνων - Σενάρια για πρόωρες εκλογές ή οικουμενική
H εφημερίδα του Βερολίνου σχολιάζει ότι «δεν θα πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι ο αποδιοπομπαίος τράγος είναι τώρα ειδικά ο Αλέξης Τσίπρας» 
«Αλέξης Τσίπρας, ο νέος εχθρός των Ελλήνων», αναφέρει στον τίτλο του δημοσιεύματος για τις χθεσινές μεγάλες διαδηλώσεις στην Ελλάδα, η γερμανική εφημερίδα Die Welt.
«Εκπαιδευτικοί, οδηγοί ταξί, νομικοί: η Ελλάδα είναι ενωμένη στη διαμαρτυρία εναντίον του νέου πακέτου λιτότητας δισεκατομμυρίων», αναφέρει το δημοσίευμα.
Η εφημερίδα του Βερολίνου σχολιάζει ότι «δεν θα πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι ο αποδιοπομπαίος τράγος είναι τώρα ειδικά ο Αλέξης Τσίπρας».
Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε φαύλο κύκλο και η ανεργία, ειδικά σε ό,τι αφορά τους νέους, παραμένει εξαιρετικά υψηλή.
Η γερμανική εφημερίδα κάνει λόγο για «υποσχέσεις του Τσίπρα που δεν τηρήθηκαν», γεγονός που προκαλεί την οργή των πολιτών.
Επίσης το δημοσίευμα αναφέρεται στα σενάρια για πρόωρες εκλόγές ή συμμετοχή και άλλων κομμάτων στην κυβέρνηση, επικαλούμενη τα δημοσιεύματα των ελληνικών εφημερίδων.

Embedded image permalink


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης