Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα επίθεση με 20 βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Καρικατούρα υπουργού χαρακτηρίζουν τον Τόσκα

tags :
Νέα επίθεση με 20 βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Καρικατούρα υπουργού χαρακτηρίζουν τον Τόσκα
Μετά τη νέα επίθεση το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας επιτίθεται στην κυβέρνηση και καθιστά πλέον υπεύθυνο τον Πρωθυπουργό
Μείζον πολιτικό ζήτημα προέκυψε χθες μετά την επίθεση που δέχθηκαν για πολλοστή φορά τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη και τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν, αρχικά το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Εν μέσω των ανακοινώσεων μια διμοιρία των ΜΑΤ ανέλαβε την φρούρηση των γραφείων, αλλά πριν καν στεγνώσει το μελάνι των ανακοινώσεων, σημειώθηκε και νέα επίθεση στον ίδιο χώρα με 20 βόμβες μολότοφ.
Μετά τη νέα επίθεση το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας επιτίθεται στην κυβέρνηση και καθιστά πλέον υπεύθυνο τον Πρωθυπουργό:
Λίγη ώρα μετά την προκλητική ανακοίνωση του κ. Τόσκα, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δέχτηκαν νέα επίθεση με 20 μολότοφ! Δεν πρόκειται απλά για ανικανότητα και καρικατούρα υπουργού! Πρόκειται για παρωδία κυβέρνησης που είτε αδυνατεί είτε δεν θέλει να περιφρουρήσει τη νομιμότητα και ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θα πρέπει να ντρέπονται για όσα συμβαίνουν! Τίθεται πλέον ζήτημα λειτουργίας της δημοκρατίας! Η ευθύνη πλέον ανήκει στον κ Τσίπρα ...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης