Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Εάν οι απαιτήσεις είναι παράλογες και οι δανειστές είναι άκαμπτοι το λόγο θα τον έχει ο λαός

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Εάν οι απαιτήσεις είναι παράλογες και οι δανειστές είναι άκαμπτοι το λόγο θα τον έχει ο λαός
«Υπάρχουν και κάποια όρια»,τόνισε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μ. Χρυσοβελώνη
«Αν οι απαιτήσεις των δανειστών είναι παράλογες, δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να προχωρούμε εκβιαζόμενοι», υπογράμμισε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μ. Χρυσοβελώνη, μιλώντας στο Mega.
Μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση για όσα λέει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Π. Καμμένος στη Real news ότι «αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές από τον ελληνικό λαό ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι το λόγο», η κ. Χρυσοβελώνη ανέφερε πως «είναι πολύ απλό αυτό που λέει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ότι αν οι απαιτήσεις των δανειστών είναι παράλογες, δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να προχωρούμε εκβιαζόμενοι.
Υπάρχουν και κάποια όρια, διότι εδώ πρέπει να προστατεύσουμε τη χώρα, πρέπει να προστατέψουμε και τον ελληνικό λαό.
Επομένως εάν οι απαιτήσεις είναι παράλογες και εάν οι δανειστές είναι άκαμπτοι, και επειδή στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα, το λόγο θα τον έχει ο ελληνικός λαός».
Σχολιάζοντας της δηλώσεις του προέδρου της Ένωση Κεντρώων, Β. Λεβέντη  «δηλαδή τι κάνουμε; Απειλούμε τους Ευρωπαίους με εκλογές», η ίδια απάντησε πως
«δεν απειλούμε κανέναν, απλώς οι Ευρωπαίοι πρέπει να λάβουν το μήνυμα: ότι δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να εκβιάζεται, δεν είναι δυνατόν ο λόγος του Πρωθυπουργού και των αρμοδίων υπουργών να μην περνάει, δεν είναι δυνατόν να μην προτάσσουμε το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών.
Αυτό θα πρέπει να το κατανοήσουν οι δανειστές».
Ακόμη, η κ. Χρυσοβελώνη τόνισε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε μια διαπραγμάτευση που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και για το ασφαλιστικό και για το φορολογικό, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει εκβιασμός.
Μεταξύ άλλων, η κ. Χρυσοβελώνη σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ κάθε φορά που υπήρχε μια κρίση και μια καμπή προσφεύγουν στην κρίση του ελληνικού λαού, όπως ακριβώς έκαναν και το Σεπτέμβριο και όπως έγινε και με τη διαδικασία του δημοψηφίσματος.
Από εκεί και πέρα, λοιπόν, θα θέσουμε τα δεδομένα στον ελληνικό λαό και ο ελληνικός λαός θα μας δώσει την εντολή για το εάν και πώς θέλει να προχωρήσουμε. Αλλά δεν είμαστε στο σημείο αυτό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης