Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών από την κυβέρνηση – Δεν φοβάται τις κινητοποιήσεις το Μαξίμου

tags :
Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών από την κυβέρνηση – Δεν φοβάται τις κινητοποιήσεις το Μαξίμου
«Πάγο» στα σενάρια των εκλογών επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση μετά το μπαράζ δηλώσεων κυβερνητικών στελεχών με κορυφαία του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου που έριξαν… λάδι στη φωτιά της εκλογολογίας.
Μάλιστα υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή ανέφερε απαντούσε στα σενάρια με τη φράση «είστε με τα καλά σας, κάθε τρεις μήνες;».
Αλλά και αύριο στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την Κυβερνητική Εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη η κυβέρνηση θα επιχειρήσει εκ νέου να βάλει τέλος σε όλα τα σενάρια κάνοντας λόγο για «ευσεβείς πόθους κέντρων εντός και εκτός συνόρων που επαναφέρουν τα σενάρια της αριστερής παρένθεσης». Ωστόσο η κυβέρνηση πιέζεται αφόρητα τόσο από τις κινητοποιήσεις μεγάλων επαγγελματικών ομάδων και κυρίως των αγροτών ενώ και οι θεσμοί αναμένεται να επιστρέψουν με μια σειρά από αξιώσεις επιχειρώντας να οδηγήσουν την κυβέρνηση σε νέους συμβιβασμού και υποχωρήσεις πέρα από τις κόκκινες γραμμές που έχει θέσει σε ασφαλιστικό και αγροτικό.
Ωστόσο, σε μια προσπάθεια να υποβαθμιστεί η πίεση που υφίσταται το Μέγαρο Μαξίμου από τις αγροτικές κινητοποιήσεις, το Μέγαρο Μαξίμου ξεκαθαρίζει ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ούτε φοβάται τις επιπτώσεις από αυτές τις αντιδράσεις.
«Είναι εξαιρετικά εγωιστικό αυτό που κάνουν οι αγρότες, ενώ τους λέμε ελάτε στο διάλογο και δεν έρχονται.
Η πρόταση νόμου δεν αφορά μόνο αυτούς, αλλά όλη την κοινωνία, τον άνεργο, τον χαμηλοσυνταξιούχο, δεν έχουν φωνή αυτοί;» αναρωτήθηκε με νόημα, υψηλόβαθμοι κυβερνητική πηγή για να συμπληρώσει πως «ειδικά οι αγρότες ευνοούνται από αυτό» και διαμηνύοντας ότι «δεν υπάρχει τίποτα να δώσουμε».
Η ίδια πηγή μάλιστα σημειώνει ότι «δεν υπάρχει ανησυχία για τους αγρότες, αλλά για το προσφυγικό, την αξιολόγηση, την πορεία της οικονομίας, για το πώς προχωρήσουμε στην ανάπτυξη μέσα από μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης