Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βουλή: Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού του Αλ. Μητρόπουλου από την επιτροπή «πόθεν έσχες»

tags :
Βουλή: Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού του Αλ. Μητρόπουλου από την επιτροπή «πόθεν έσχες»
Παράλληλα, η επιτροπή αποφάσισε να παραπέμψει στη Δικαιοσύνη και τον Νίκο Μίχο, καθώς, όπως τονίζεται απέφευγε να καταθέσει δήλωση περιουσιακής κατάστασης
Το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού που διατηρεί στο εξωτερικό του κ. Αλέξη Μητρόπουλου, πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ζητά η επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, η επιτροπή είχε ζητήσει από τον κ. Μητρόπουλο τις κινήσεις του συγκεκριμένου λογαριασμού, ωστόσο στην απάντησή του δήλωσε μόνο το ποσό που έχει σήμερα στην συγκεκριμένη τράπεζα.
Παράλληλα, η επιτροπή αποφάσισε να παραπέμψει στη Δικαιοσύνη και τον Νίκο Μίχο, βουλευτή της Χρυσής Αυγής καθώς, όπως τονίζεται απέφευγε να καταθέσει δήλωση περιουσιακής κατάστασης, και στη συνέχεια και μετά από παρατάσεις προθεσμιών κατέθεσε ελλιπές «πόθεν έσχες».
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ο γνωστός εκδότης Σταύρος Ψυχάρης, σύμφωνα με την επιτροπή δεν έχει καταθέσει πόθεν έσχες για περίπου οκτώ χρόνια.
Η έρευνα γίνεται στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας και σύμφωνα με έγγραφο της Αρχής για την καταπολέμηση του «μαύρου» χρήματος, ο κ. Ψυχάρης δεν είχε καταθέσει «πόθεν έσχες» από το 2001 εως και το 2008.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης