Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Η αίθουσα της Βουλής έχει γίνει θέατρο - Κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε τα αυτονόητα

Λεβέντης: Η αίθουσα της Βουλής έχει γίνει θέατρο - Κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε τα αυτονόητα
Ό,τι είναι μονόπλευρο δεν μπορεί να επιβιώσει σε μια Δημοκρατία τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
«Αν στην ΕΡΤ είχατε κάνει πράγματι Δημοκρατία θα μπορούσα να υποθέσω ότι θέλετε να κάνετε Δημοκρατία και με τα άλλα κανάλια» υποστήριξε ο Βασίλης Λεβέντης.
Η ΕΡΤ θα ξανακλείσει, όχι τα κανάλια, είπε και τόνισε ότι ό,τι είναι μονόπλευρο δεν μπορεί να επιβιώσει σε μία Δημοκρατία που ωριμάζει και προχωράει
Είμαι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που ζήτησα από τους αγρότες να γυρίσουν σπίτι τους, υπογράμισε.
Δεν είναι σωστό να κλείνουν οι δρόμοι, σημείωσε, τονίζοντας ότι είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός ο οποίος κάλεσε τους αγρότες να τερματίσουν τις δαιμαρτυρίες. 
«Εσείς λέγατε στους αγρότες να κλείνουν τους δρόμους και ει δυνατόν να ρίξουν τις κυβερνήσεις» σημείωσε ενω κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες.
Ο κ. Λεβέντης είπε ότι μιλώντας με αγρότες στα μπλόκα, αντιλήφθηκε ότι δεν θεωρούν λύση να κατεβάσει η κυβέρνηση τους συντελεστές συμπληρώνοντας ότι πρέπει να σκύψει η κυβέρνηση πάνω τους και στα προβλήματά τους.
«Βάλτε κανόνες για τα κανάλια, όποιοι δεν τους τηρούν να κλείνουν, όχι γιατί τους κλείνετε εσείς» τόνισε.
Και συμπλήρωσε ότι είναι θέμα Δημοκρατίας.
«Λέτε είναι διαπλεκόμενοι, εσείς τι θα φέρετε, Αγίους;» αναρωτήθηκε και προσέθεσε ότι με διαπλοκή δεν πατάσσεται η διαπλοκή, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι είναι κατά της επιχειρηματικότητας.
Ο ελληνικός λαός έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, τόνισε και επαναδιατύπωσε την εκτίμησε ότι ο χρόνος της κυβέρνησης τελείωσε.
Σημείωσε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου θα ήταν επιτυχής εάν έμενε 2 χρόνια, αλλά ο κ. Σαμαράς ήθελε εκλογές σε 50 ημέρες
Και επανέλαβε ότι «υποκρινόμαστε ότι δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει στην κοινωνία».
Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «για το κομματικό συμφέρον θυσίασε τα πάντα» και πρόσαψε στον κ. Τσίπρα ότι κατηγορεί τους πάντες ως ακροδεξιούς και διαπλεκόμενους όταν διαφωνούν μαζί του. 
«Έχει χάσει την εξουσία από τα χέρια του και θα ήταν γενναιότητα του κ. Τσίπρα να χάσει την εξουσία» σημείωσε επαναλαμβάνοντας ότι ο πρωθυπουργός δεν ακούει, κατηγορεί τους πάντες ότι είναι υποκινούμενοι και κατέληξε ότι αυτή δεν είναι «τίμια διαγωγή» εκ μέρους του. www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης