Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρουφάκης: Η Βρετανία πρέπει να μείνει στην Ε.Ε. - Τι απαντά στα τρολς του διαδικτύου ο πρώην ΥΠΟΙΚ

Βαρουφάκης: Η Βρετανία πρέπει να μείνει στην Ε.Ε. - Τι απαντά στα τρολς του διαδικτύου ο πρώην ΥΠΟΙΚ
Όπως σημειώνει ο Γ. Βαρουφάκης «πρέπει να απορρίψουμε την ευρωσκεπτικιστική άποψη ότι οι Βρετανοί πρέπει να φύγουν από την Ε.Ε»
Τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να συμβουλεύει τη Βρετανία για την έξοδό της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, διαψεύδει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
«Η Βρετανία πρέπει να μείνει στην Ε.Ε.
Και τα τρολς λένε πως συμβουλεύω τους Βρετανούς πως να φύγουν από την ΕΕ», γράφει στο Twitter ο κ. Βαρουφάκης και παραθέτει άρθρο με ημερομηνία 8 Μαρτίου 2016, στο οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η χώρα πρέπει να παραμείνει στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
Όπως σημειώνει ο Γ. Βαρουφάκης «πρέπει να απορρίψουμε την ευρωσκεπτικιστική άποψη ότι οι Βρετανοί πρέπει να φύγουν από την Ε.Ε».
Όπως σημειώνει υπάρχει ένας τρίτος δρόμος, που είναι αυτός της παραμονής στην Ε.Ε. και της μάχης με νύχια και με δόντια κατά των αντιδημοκρατικών της θεσμών.
Ο Γ. Βαρουφάκης έχει αναλάβει άτυπα καθήκοντα συμβούλου του Εργατικού Κόμματος, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις και αντιδράσεις στην πολιτική σκηνή της Βρετανίας. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης