Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος: Να σταματήσει η κυβέρνηση να αναζητά υπεύθυνους για τα οδυνηρά της αδιέξοδα

Κουμουτσάκος: Να σταματήσει η κυβέρνηση να αναζητά  υπεύθυνους για τα οδυνηρά της αδιέξοδα
Η αιχμηρή απάντηση του Γ. Κουμουτσάκου στον Νίκο Παππά
Να σταματήσει να αναζητά αλλού υπεύθυνους και δικαιολογίες για τον εγκλωβισμό της στα σημερινά οδυνηρά αδιέξοδά της καλεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.
Ειδικότερα, με μία αιχμηρή ανακοίνωση, στην οποία επαναλαμβάνει τη ρητορική της ΝΔ, ο κ. Κουμουτσάκος απαντά στις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, ο οποίος νωρίτερα σχολίασε πως η αξιωματική αντιπολίτευση ταυτίζεται με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
«Η κυβέρνηση, θεωρώντας το ΔΝΤ σύμμαχό της, τον περασμένο Ιούλιο εγγράφως εκλιπαρούσε τη συμμετοχή του στο ελληνικό πρόγραμμα, και μάλιστα επί τριετία», τονίζει συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ενώ προσθέτει «πέραν αυτού, οι απίθανοι χειρισμοί και η διεθνής αναξιοπιστία της κυβέρνησης ενίσχυσαν το ρόλο του Ταμείου και οδήγησαν στις υπερβολικές αξιώσεις του, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα».
«Αυτά τα γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες», επισημαίνει χαρακτηριστικά και καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει δια των εκπροσώπων της, να αναζητά αλλού υπεύθυνους και δικαιολογίες για τον εγκλωβισμό της στα σημερινά οδυνηρά αδιέξοδά της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης