Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Π. Καμμένο – «Πρέπει να παραιτηθεί» - «Η κυβέρνηση εγκληματεί κατά των νησιωτών»

tags :
Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Π. Καμμένο – «Πρέπει να παραιτηθεί» - «Η κυβέρνηση εγκληματεί κατά των νησιωτών»
Ο Δημήτρης Κρεμαστινός κάλεσε τον κ. Καμμένο να παραιτηθεί από το αξίωμα του
Επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε και η Δημοκρατική Συμπαράταξη, λίγες ώρες μετά την αντίστοιχη κίνηση της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τις σημερινές (24/5) δηλώσεις του υπουργού Άμυνας για την αύξηση του ΦΠΑ στα ελληνικά νησιά.
Αναλυτικότερα, ο βουλευτής και Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), Βασίλης Κεγκέρογλου, ανέφερε πως πλέον οι κυβερνώντες «ομολογούν ότι εγκληματούν εις βάρος των νησιών και της ανάπτυξης και ειρωνεύονται τους νησιώτες δηλώνοντας ότι το πράττουν με αντισυνταγματικούς νόμους», προσθέτοντας πως «θα βρουν μπροστά τους όχι μόνο τους νησιώτες, αλλά και όλο τον ελληνικό λαό».
Ένας άλλος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο Δημήτρης Κρεμαστινός, ο οποίος είναι επίσης και Αντιπρόεδρος της Βουλής, κάλεσε τον κ. Καμμένο να παραιτηθεί από το αξίωμα του:
«Επανειλημμένα έχουμε τονίσει στη Βουλή ότι η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι αντισυνταγματικό μέτρο, όμως η αναγνώριση του από την κυβέρνηση δια του υπουργού Εθνικής άμυνας, ότι δηλαδή η αύξηση του ΦΠΑ είναι αντισυνταγματική και εγκληματική πράξη για τα νησιά, δύο μέρες μετά την ψήφιση από τον ίδιο και το κόμμα του στη Βουλή αυτού του μέτρου δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για τη σοβαρότητα της λειτουργίας της κυβέρνησης.
Ο Πρωθυπουργός οφείλει να πάρει θέση εκφράζοντας στους λεγόμενους θεσμούς την αντισυνταγματικότητα του μέτρου αυτού και την ανάκληση του.
Όσον αφορά τον υπουργό Εθνικής Άμυνας είναι αυτονόητη ότι δεν μπορεί να παραμένει στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας δημόσια ότι η κυβέρνηση με τις πράξεις της εγκληματεί κατά των νησιών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης