Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητρόπουλος: Η κυβέρνηση έχει εγκληματίσει – Εκχώρησε τους μηχανισμούς που θα μας έβγαζαν στο ξέφωτο

Μητρόπουλος: Η κυβέρνηση έχει εγκληματίσει – Εκχώρησε τους μηχανισμούς που θα μας έβγαζαν στο ξέφωτο
Για ποια ανάπτυξη μιλάμε όταν έχει εκχωρηθεί για 99 χρόνια το σύνολο της εθνικής ακίνητης περιουσίας διερωτήθηκε ο κ.Μητρόπουλος
Την θέση ότι με τη συμφωνία του Eurogroup της 24ης Μαΐου η κυβέρνηση έχει εγκλιματίσει διατύπωσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ.Μητρόπουλος.
«Θεωρώ ότι καταστρέφοντας την ελπίδα και τις επόμενες γενιές είχε την εναλλακτική να διαπραγματευτεί αξιοπρεπώς.
Ο κ. πρωθυπουργός είχε πει για περήφανη ανάπτυξη, για ανάπτυξη εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης με τα εθνικά όπλα ανάπτυξης στα χέρια μας.
Εκχωρώντας για 99 χρόνια το σύνολο της εθνικής ακίνητης περιουσίας και κυρίως το μοχλό ανάπτυξης, που είναι οι ΔΕΚΟ, για ποια ανάπτυξη να μιλήσουμε», διερωτήθηκε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Μητρόπουλος.
«Βγαίνοντας από το μνημόνιο θα ρωτάμε τους Αγγλοσάξονες για τις τράπεζες, που σ’ αυτούς θα ανήκουν, θα ρωτάμε για τα νερά τους Ρώσους, θα ρωτάμε για τα λιμάνια Ρώσους και Κινέζους διότι είναι σίγουρο ότι οι Ρώσοι και ο Πούτιν εποφθαλμιούν και μάλλον θα πάρουν και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Δεν υπάρχει δυνατότητα εφεξής όταν έχεις εκχωρήσει το σύνολο των πυλώνων σου, των μηχανισμών σου που θα σε έβγαζαν σε ένα ξέφωτο.
Άρα λοιπόν οι εγκληματικότερες πολιτικές είναι η ψήφιση του κόφτη, η απόλυτη ισοσκέλιση στο διηνεκές του προϋπολογισμού και κυρίως η εκχώρηση των μηχανισμών, των μοχλών, των πυλώνων για μία δική σου ανάπτυξη.
Υπό αυτή την έννοια θεωρώ ότι η κυβέρνηση έχει εγκληματήσει» υπογράμμισε ο κ.Μητρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης