Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυράκη: Η ΝΔ θα κληθεί σύντομα να αναλάβει μια ιστορική ευθύνη σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή

Σπυράκη: Η ΝΔ θα κληθεί σύντομα να αναλάβει μια ιστορική ευθύνη σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή
Τι  ανέφερε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μ. Σπυράκη, μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας
«Η συμμετοχή μου στην Εκτελεστική Γραμματεία με τιμά και με γεμίζει ευθύνη», ανέφερε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μ. Σπυράκη, μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.
Όπως είπε, «για μια ακόμα φορά η Νέα Δημοκρατία θα κληθεί σύντομα να αναλάβει μια ιστορική ευθύνη σε μια πάρα πολύ κρίσιμη στιγμή.
Είναι η ιστορική ευθύνη να οδηγήσει την Ελλάδα στην εποχή μετά τα μνημόνια.
Σε αυτή τη διαδρομή η Πολιτική Επιτροπή μπορεί να παίξει έναν βαρύνοντα ρόλο, αντανακλώντας και τον προβληματισμό της κοινωνίας».
Η κ. Σπυράκη συνέχισε τονίζοντας πως «οφείλουμε να προχωρήσουμε στην προετοιμασία ενός εθνικού οδικού χάρτη μεταρρυθμίσεων με σύμμαχο τα δυναμικά κοινωνικά στρώματα.
Από την αποκρατικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά μέχρι την πρόταση για μη κρατικά πανεπιστήμια της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και από την αξιολόγηση όλων των δομών και των υπηρεσιών στο Δημόσιο μέχρι την αποκρατικοποίηση των 14 μικρών αεροδρομίων της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, εμείς οφείλουμε να πάμε ακόμα πιο πέρα.
Ταυτόχρονα υποχρεούμαστε να χρησιμοποιούμε το δημόσιο χρήμα για να δημιουργήσουμε δίχτυ προστασίας για όσους δεν τα καταφέρνουν. Όχι διαιωνίζοντας στρεβλώσεις».
Υπογράμμισε δε, πως «είμαστε η δύναμη που εκφράζει το ευρωπαϊκό μπλοκ στην Ελλάδα και ξέρει να διεκδικεί και να διαπραγματεύεται».
Σημείωσε ακόμη ότι οι δομές στο κόμμα άλλαξαν, η επικοινωνία είναι καθαρή, απλή, χωρίς κραυγές.
«Η συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες είναι η στερεά βάση για να δομήσουμε την πολιτική κυριαρχία χωρίς ψευδαισθήσεις και λαϊκισμούς», τόνισε η κ. Σπυράκη, προσθέτοντας ότι «ο Ουίνστον Τσώρτσιλ συνήθιζε να λέει ότι " δεν φθάνεις ποτέ στο στόχο όταν σταματάς σε κάθε σκυλί που γαβγίζει".
Μπορούμε να καλύψουμε το έλλειμμα σοβαρότητας, το έλλειμμα αξιοπιστίας, το έλλειμμα αποτελεσματικότητας.
Μπορούμε να δείξουμε στην Ελλάδα το δρόμο που της αξίζει.
Μπορούμε επιτέλους να αποκτήσουμε την κυβέρνηση που μας αξίζει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης