Τελευταία Νέα
Πολιτική

N. Mιχαλολιάκος: Κλιμακώνουν τις προκλήσεις σε Αιγαίο και Θράκη οι Τούρκοι - Σε κλοιό η Ελλάδα

tags :
N. Mιχαλολιάκος: Κλιμακώνουν τις προκλήσεις σε Αιγαίο και Θράκη οι Τούρκοι - Σε κλοιό η Ελλάδα
Με χρηματοδότηση της Τουρκίας σχεδιάζεται η κατασκευή στα Τίρανα του μεγαλύτερου τζαμιού στα Βαλκάνια
Στις προκλήσεις των Τούρκων σε Αιγαίο και Θράκη, αναφέρεται σε άρθρο του ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε ασφυκτικό κλοιό.

Το πλήρες άρθρο του κ. Μιχαλολιάκου:

Καθόλου τυχαίο δεν ήταν το περιστατικό σε γήπεδο της Γαλλίας, μέσα στο οποίο Αλβανοί εξτρεμιστές ύψωσαν πανό, με το οποίο κατηγορούσαν την Ελλάδα για “γενοκτονία”… εκατό χιλιάδων Τσάμηδων! Μόνο που δεν έγινε καμμία γενοκτονία, παρά διώχθηκαν μόνον λίγες χιλιάδες ανθελληνικών και εγκληματικών στοιχείων! Η αλβανική αυτή πρόκληση ήλθε σαν απάντηση στην αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων και από το κοινοβούλιο της Γερμανίας. Της Γερμανίας, η οποία για να αντισταθμίσει την ενέργεια της αυτή προσπαθεί να φανεί αρεστή στους Τούρκους εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων.
Παράλληλα κλιμακώνουν τις προκλήσεις τους στο Αιγαίο και στην Θράκη οι Τούρκοι. Συνεχείς οι παραβιάσεις της εθνικής μας κυριαρχίας με το ΝΑΤΟ να στέκεται αδιάφορο και η αδιαφορία του αυτή προσμετράται υπέρ της Τουρκίας. Όσο για την Θράκη, κυκλοφορούν χωρίς κανείς να αντιδρά οι “σημαίες” ανεξάρτητου τουρκικού κράτους στην Ελληνική Θράκη και ρέει άφθονο χρήμα για την προπαγάνδα της Άγκυρας!
Στο μέτωπο της Βόρειας Συρίας, οι Κούρδοι κλιμακώνουν τις επιχειρήσεις τους και είναι ζήτημα χρόνου η έξοδος τους στην Μεσόγειο.
Η ίδρυση ενός Κουρδικού κράτους, το οποίο θα ελέγχει τα πετρέλαια της Μοσούλης και θα έχει έξοδο στην Μεσόγειο, αποτελεί για την Τουρκία καίριο πλήγμα, για το οποίο θα ζητήσει ανταλλάγματα. Πολύ απλά εάν χάσει προς Ανατολάς θα ζητήσει ανταλλάγματα Δυτικά και δυτικά είναι το Αιγαίο και η Θράκη…
Ταυτόχρονα, τα όργανα της τουρκικής προπαγάνδας στην Θράκη έχουν προχωρήσει σε μια εκστρατεία φιλίας τόσο προς τους μουσουλμάνους της Βουλγαρίας, οι οποίοι βρίσκονται πάνω από τα Βόρεια σύνορά μας και είναι περισσότεροι από ένα εκατομμύριο, και βεβαίως στην Αλβανία, όπου συχνές είναι οι επισκέψεις των ψευτομουφτήδων. Οι δυο ψευτομουφτήδες έχουν συναντήσεις με υψηλά ιστάμενους Αλβανούς ιμάμηδες και το σύνθημα το οποίο περνάνε είναι ότι η Τουρκία είναι δυνατή και μεγάλη και θα σας προστατεύσει από τον εχθρό, όπου εχθρός γι’ αυτούς είναι η Ελλάδα.
Με χρηματοδότηση της Τουρκίας σχεδιάζεται η κατασκευή στα Τίρανα του μεγαλύτερου τζαμιού στα Βαλκάνια. Ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν ενδιαφέρεται για το θέμα και έχει συζητήσεις με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα.
Επιπλέον, εκατοντάδες είναι οι υποτροφίες που δίνει το τουρκικό κράτος σε Αλβανούς, οι οποίοι θα γίνουν γενίτσαροι του τουρκικού ιμπεριαλισμού. Γνωστή είναι εξάλλου η αντίδραση της Αλβανίας στο καθορισμό της Ελληνικής ΑΟΖ στο Ιόνιο, μια αντίδραση η οποία κακώς κατά την άποψή μας έχει σταματήσει τις Ελληνικές προσπάθειες για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων της περιοχής.
Δεν πρέπει επίσης να λησμονούμε το μεγάλο εθνικό πρόβλημα με τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες, το οποίο συνεχώς κλιμακώνεται και εάν η Τουρκία ανοίξει τις πύλες της θα διαλύσει κυριολεκτικά τον κοινωνικό ιστό της χώρας. Ενώ δε συμβαίνουν όλα αυτά και η Ελλάδα πορεύεται με ένα στρατηγικό δόγμα ότι δεν κινδυνεύει από πλευράς Δύσεως και Βορρά, έχοντας καταργήσει μεραρχίες και ολόκληρα σώματα στρατού, η Αλβανία είναι φανερό ότι παίζει γεωπολιτικά το παιχνίδι της Τουρκίας, στην οποία έχει παραχωρήσει και ναυτική βάση! Η Αλβανία, η οποία ευθέως απαιτεί κομμάτι της Ελληνικής Πατρίδας και την ίδρυση μεγάλου κράτους, το οποίο θα περιέχει το Κόσοβο και το Βόρειο τμήμα των Σκοπίων!
Σε κλοιό κυριολεκτικά βρίσκεται η Πατρίδα μας, αλλά αυτό δεν το αντιλαμβάνονται οι ανάξιοι των περιστάσεων πολιτικοί, οι οποίοι αναλώνονται σε κοκορομαχίες και δεν βλέπουν ότι η χώρα βρίσκεται πραγματικά σε κίνδυνο.
Η Χρυσή Αυγή πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να αντιδράσει, να ενδυναμώσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της, να αλλάξει το στρατηγικό της δόγμα, να αναζητήσει συμμαχίες αξιόπιστες και όχι ψεύτικες, και αν χρειαστεί να απαντήσει στις προκλήσεις πριν να είναι πολύ αργά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης