Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δραγασάκης: Η αναβάθμιση του κόμματος είναι βασική προϋπόθεση για την επιτυχία του σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ

tags :
Δραγασάκης: Η αναβάθμιση του κόμματος είναι βασική προϋπόθεση για την επιτυχία του σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έστειλε το μήνυμα της εξωστρέφειας
Για μία νέα συμπαράταξη λαού κυβέρνησης και κόμματος" έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης ο οποίος μιλώντας στην κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την ανάγκη για ουσιαστική αναβάθμιση του κόμματος ως βασική προϋπόθεση επιτυχίας του πολιτικού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ.
"Ορισμένες φορές η αριστερή κυβερνησιμότητα δεν είναι όπως ένα πλοίο έτοιμο που απλώς περιμένει να βγει στη θάλασσα. Είναι κάτι το οποίο δημιουργείται εν πλω μέσα από τις διαρκείς προσπάθειες τους πειραματισμούς μέσα από τον εντοπισμό λαθών τη διόρθωση των λαθών και μέσα από τη μελέτη", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δραγασάκης για να συμπληρώσει με νόημα πως "η αριστερή κυβερνησιμότητα υπ αυτή την έννοια είναι μία διαδικασία μάθησης και η οργάνωση της διαδικασίας αυτής πρέπει να γίνει μέσα από τη νέα λειτουργία του κόμματος".
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έστειλε το μήνυμα της εξωστρέφειας λέγοντας πώς αυτή η νέα λειτουργία του κόμματος "δεν γίνεται μέσα σε κλειστά γραφεία αλλά πρέπει να επιδιώξουμε να γίνει μαζί με το κόσμο μαζί με την κοινωνία και η επιτυχίες που έχουμε ως κυβέρνηση αλλά και τα εμπόδια που θα βρούμε μπροστά μας θα πρέπει να τα συζητούμε με τον κόσμο.
Τέλος ο κ. Δραγασάκης τόνισε "Εάν θέλουμε εναν ΣΥΡΙΖΑ ενιαίο, δημοκρατικό κόμμα της Αριστεράς πρέπει να επικεντρωθούμε σ´αυτό και όχι στις τάσεις. Να κάνουμε το κόμμα κέντρο λήψης των αποφάσεων", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δ.Α
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης