Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ξεπουλάνε τον μεγαλύτερο Λιμένα της χώρας για 311 εκατ. ευρώ!

Μιχαλολιάκος: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ξεπουλάνε τον μεγαλύτερο Λιμένα της χώρας για 311 εκατ. ευρώ!
Στο ξεπούλημα συνηγόρησε η Νέα Δημοκρατία - Είναι παράδοξο πως το ελληνικό κοινοβούλιο διέκοψε τις εργασίες του για 3 ώρες ώστε να συνεννοηθεί η κυβέρνηση με μια ιδιωτική εταιρεία
Σε καταγγελία για ξεπούλημα του ΟΛΠ, του μεγαλύτερου Λιμένα της χώρας για το εξευτελιστικό ποσό των 311 εκατομμυρίων ευρώ προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νίκος Γ. Μιχαλολιάκος.
Επεσήμανε δε ότι είναι «ένα ξεπούλημα στο οποίο συνηγόρησε η Νέα Δημοκρατία.
Είναι πράγματι παράδοξο πως το ελληνικό κοινοβούλιο διέκοψε τις εργασίες του για 3 ώρες ώστε να συνεννοηθεί η κυβέρνηση με μια ιδιωτική εταιρεία.
Και είναι ακόμα πιο παράδοξο πως μια δήθεν αριστερή κυβέρνηση με μια κρατική εταιρεία ενός κομμουνιστικού κράτους προχωρούν σε μια συμφωνία, η οποία αδικεί τους εργαζομένους.
Τους εργαζομένους του ΟΛΠ μόνο η Χρυσή Αυγή υπερασπίστηκε στην Βουλή με σχετική τροπολογία που κατέθεσε».
Αναφερόμενος στις συζητήσεις για τον εκλογικό νόμο, στις οποίες το κόμμα των πολιτικών κομμάτων απέκλεισε την Χρυσή Αυγή, δήλωσε πως οι Έλληνες Εθνικιστές είναι στην Βουλή με εντολή του Ελληνικού Λαού και κανείς δεν μπορεί να τους αποκλείσει.
«Η Χρυσή Αυγή θα υποστηρίξει το συμφέρον του Ελληνικού Λαού και θα είναι κατ' ουσίαν ρυθμιστής στην ψηφοφορία για τον εκλογικό νόμο», επεσήμανε.
Αναφορικά με τις σταθερές και αυτοδύναμες κυβερνήσεις υπογράμμισε πως τα μεγαλύτερα εγκλήματα εις βάρος του ελληνικού Λαού πραγματοποιήθηκαν από αυτοδύναμες κυβερνήσεις!
Σχετικά με την συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος σημείωσε πως προωθείται ο διαχωρισμός Εκκλησίας - κράτους, ενώ οι εκάστοτε κυβερνήσεις νομοθετούν αντισυνταγματικά όπως συνέβη πρόσφατα με το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.
Τόνισε επίσης ότι θα πρέπει να καταργηθούν τα απαράδεκτα άρθρα 27 και 28, τα οποία αποτελούν ντροπή και εθνική προδοσία, αφού προβλέπουν την μεταβολή των ορίων της επικρατείας και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.
«Όταν έρθει η Χρυσή Αυγή στην εξουσία, θα επαναφέρει στην Πατρίδα την εθνική κυριαρχία!», σημείωσε.
Κλείνοντας, επεσήμανε πως η ιστορία του ξεπουλήματος του ΟΛΠ ξεκίνησε επί Σημίτη και το έργο αυτό συνέχισαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
«Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει το ξεπούλημα της εθνικής δημόσιας περιουσίας, ένα κατάπτυστο νομοσχέδιο το οποίο θα υπερψηφίσει η Νέα Δημοκρατία, γεγονός που επιβεβαιώνει πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική εθνική αντιπολίτευση», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης