Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Ξεσηκωμός» από την δήλωση Παππά για το Mega - «Αποτελεί πλέον παρελθόν!» είπε ο υπουργός

tags :
«Ξεσηκωμός» από την δήλωση Παππά για το Mega - «Αποτελεί πλέον παρελθόν!» είπε ο υπουργός
Σκληρή απάντηση έδωσε, μέσω του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Mega, o Μανώλης Καψής
Προκλητική θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος τη δήλωση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά σχετικά με το μέλλον του Mega, τη στιγμή μάλιστα που καλώς ή καλώς το κανάλι εκμπέμπει ακόμα.
Ειδικότερα, το δέξι χέρι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα παρευρέθηκε στην εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 42η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
Εκεί, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα το Βήμα, ο κ. Παππάς κυκλοφορούσε μέσα στο πλήθος στο Προεδρικό Μέγαρο και συζητούσε για τα κανάλια.
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, προανήγγειλε μάλιστα το κλείσιμο του καναλιού Mega, επιχειρώντας παράλληλα να αποποιηθεί κάθε ευθύνη, λέγοντας συγκεκριμένα ότι το Mega «αποτελεί πλέον παρελθόν» και ότι για το κλείσιμο ευθύνη έχουν οι ιδιοκτήτες του.
Αν και Αριστερός δηλαδή ο κ. Παππάς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για το μέλλον των εργαζόμενων στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό;
Το θέμα είναι ποιος ευθύνεται για το κλείσιμο του καναλιού ή τι θα γίνει όταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι μείνουν χωρίς δουλειά;
Αγνοεί ο κ. Παππάς ότι στο Mega εργάζονται εκατοντάδες άνθρωποι, συντηρούνται δεκάδες οικογένειες, οι οποίοι πλέον δεν έχουν κανένα μέλλον;
Τι θα γίνει με αυτούς τους ανθρώπους;
Που θα βρουν δουλειά, όταν η μία επιχείρηση κλείνει μετά την άλλη;
Ποιο το νόημα να προστεθούν περισσότεροι στην τεράστια λίστα των ανέργων;
Και στην τελική είναι δυνατό να υπάρχει λογικός άνθρωπος, ο οποίος πιστεύει ότι αυξάνοντας την ανεργία δεν θα επηρεαστούν τα φορολογικά έσοδα;
Ή έχουν σκοπό να επιβάλλουν κι άλλους φόρους για να καλυφθεί το κενό;

«Κεραυνοί» από τον Καψή

Σε κάθε περίπτωση, η ατάκα του Νίκου Παππά για το Mega προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μανώλη Καψή, ο οποίος με ένα σχόλιο-παρέμβαση εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, λέγοντας αρχικά πως δεν τηρούνται πλέον ούτε τα προσχήματα.
Κι ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Προχθές είχαμε τον κ. Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μιλώντας στον Σκάι και τον Αλέξη Παπαχελά είπε ότι το Mega θα κλείσει.
Χθες είχαμε τον Νίκο Παππά να λέει ότι το Mega έχει ήδη κλείσει».
Όπως επεσήμανε ο ίδιος, το κυβερνητικό σχέδιο για να κλείσει το Mega ξεδιπλώνεται και αποκαλύπτεται.
«Νομίζω και οι πιο εύπιστοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι ο μοναδικός λόγος που γίνεται αυτός ο διαγωνισμός είναι για να πέσει ''μαύρο'' στο Μega.
Ο μόνος λόγος για τον οποίο γίνεται αυτός ο διαγωνισμός είναι για να κλείσει το Μega.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο διαγωνισμός είναι φωτογραφικός για να πέσει ''μαύρο'' στο Μega».
Στη συνέχεια όμως, ο κ. Καψής εκτόξευσε τα βέλη και κατά της κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, αφού αναφέρθηκε σε όλα τα μνημονιακά μέτρα που επέβαλε η «πρωτη φορά Αριστέρα» κυβέρνηση (όπως φόροι, μειώσεις μισθών και συντάξεων), ο κ. Καψής αναφέρθηκε και στη μάχη -που υποστηρίζει ότι δίνει η κυβέρνηση- με τη διαπλοκή και τη διαφθορά.
«Που μάχη κατά της διαπλοκής ίσον να πέσει μαύρο στο Μega.
Τώρα αν θα μείνουν 500 οικογένειες χωρίς εισόδημα, αν θα μείνουν 500 εργαζόμενοι άνεργοι δεν φαίνεται να απασχολεί καθόλου τους κυβερνώντες.
Το βασικό είναι επιτέλους μία υπόσχεση που δόθηκε, τουλάχιστον αυτή να τηρηθεί» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καψής.
Ωστόσο, ο ίδιος ανασφέρθηκε και στην περίεργη σιωπή των συνδικαλιστικών οργανώσεων.
«Εργοδοτικές οργωνώσεις, εργοδότες, επιχειρηματίες, η Ένωση Συντακτών, δημοσιογραφικές οργανώσεις, τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, οργανώσεις πολιτών, όλοι σιωπούν.
Για ορισμένους από αυτούς έχω την εντύπωση ότι ο λόγος είναι ο φόβος του γκουβέρνου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης