Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όλα γίνονται στο πόδι αγνοώντας τις συνέπειες

ΠΑΣΟΚ: Στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όλα γίνονται στο πόδι αγνοώντας τις συνέπειες
«Στη Δημοκρατία όμως αμνηστία για τις πολιτικές απάτες δίνει μόνον ο λαός», τονίζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του
Αιχμηρή ανακοίνωση, με αφορμή τις αλλαγές «της τελευταίας στιγμής» που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών για τον ΕΝΦΙΑ, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, στην οποία τονίζει ότι «στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όλα γίνονται στο πόδι αγνοώντας τις συνέπειες».
Στη συνέχεια αναφέρει:
-Η απόσυρση υπουργικής τροπολογίας λίγο μετά την κατάθεση της προδίδει σύγχυση και προχειρότητα.
-Οι γενικόλογες διαψεύσεις για τις υπέρογκες αυξήσεις σε εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενους δείχνουν ιδεοληψία και επικίνδυνη άγνοια.
-Η προσωρινή(;) εξαίρεση των αγροτεμαχίων από τον συμπληρωματικό ΕΝΦΙΑ είναι αποτέλεσμα πανικού μπροστά στις σφοδρές αντιδράσεις των αγροτών που εξοντώνονται με το φορολογικό Τσακαλώτου-Αλεξιάδη και το φόρο-ασφαλιστικό Κατρούγκαλου.
Παράλληλα, προσθέτει χαρακτηριστικά ότι «το ΠΑΣΟΚ πρώτο και μόνο είχε επισημάνει πολύ έγκαιρα ότι η συνολική επιβάρυνση της αγροτιάς το 2016 ανέρχεται στο 1 δισ. ευρώ, αλλά η Κυβέρνηση άλλα ισχυριζόταν».
Τονίζει, δε, πως «όσο για τη «γενναιοδωρία» των 5 δόσεων ο κ. Τσακαλωτος οφείλει να θυμάται ότι ο αρχηγός του ονόμαζε τον ΕΝΦΙΑ δήμευση περιουσιών και είχε δεσμευτεί για την άμεση κατάργηση του.
Και συνεχίζει: «Ο κ. Τσίπρας βέβαια είναι σήμερα Πρωθυπουργός και δεν ασχολείται με τέτοια ευτελή ζητήματα όπως ο ΕΝΦΙΑ, τα αφήνει στους πρόθυμους υπουργούς του.
Ο κ Πρωθυπουργός ονειρεύεται τη νέα μεταπολίτευση με επικεφαλής τον ίδιο ίσως γιατί πιστεύει ότι με τη νέα μεταπολίτευση θα δοθεί αμνηστία στις μεγάλες πολιτικές απάτες όπως η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, η 13η σύνταξη και φυσικά το σκίσιμο των μνημονίων».
«Στη Δημοκρατία όμως αμνηστία για τις πολιτικές απάτες δίνει μόνον ο λαός και ο Ελληνικός λαός στο σύνολο του αυτές τις μέρες λαμβάνει την υπενθύμιση ότι πρέπει να πληρώσει αυτό που του υποσχέθηκαν να καταργηθεί», υπενθυμίζει το ΠΑΣΟΚ, καταλήγοντας ότι «όταν έρθει η ώρα του θα δώσει στους ψεύτες την απάντηση που τους πρέπει».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης