Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): Ο Τσίπρας υπέστη δεινή ήττα στο θέμα του εκλογικού νόμου – Είναι με την πλάτη στον τοίχο

Κικίλιας (ΝΔ): Ο Τσίπρας υπέστη δεινή ήττα στο θέμα του εκλογικού νόμου – Είναι με την πλάτη στον τοίχο
Ο ελληνικός λαός θέλει να μάθει τι ακριβώς συνέβη στο πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είπε ο κ.Κικίλιας
Την θέση ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υπέστη δεινή ήττα στο θέμα του εκλογικού νόμου και για αυτό επέλεξε να μη δώσει το παρών στην χθεσινή συζήτηση στη Βουλή επί του αιτήματος της ΝΔ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το τρίτο μνημόνιο που έφερε η πρώτη διακυβέρνηση Τσίπρα διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
«Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια απομόνωση του κ.Τσίπρα, ο οποίος είναι με την πλάτη στον τοίχο.
Την προηγούμενη εβδομάδα υπέστη μια δεινή ήττα στο κοινοβούλιο με τον εκλογικό νόμο.
Ήταν ένα επικοινωνιακό τρικ που απέτυχε και για αυτό επέλεξε να μην εμφανιστεί στη συζήτηση για τα capital controls» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Κικίλιας.
Όπως είπε ο βουλευτής της ΝΔ, η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ χωρίς διάθεση αντεκδίκησης θα επαναφέρει το θέμα και θα απαιτήσει να διερευνηθούν τα ερωτήματα για το τι συνέβη το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καθώς όπως είπε, πρέπει ο ελληνικός λαός να μάθει τι συνέβη.
«Και να μην απαντήσουν σε εμάς, δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν να απαντήσουν στον ελληνικό λαό.
Ο λαός μετά από 7 χρόνια κρίσης, θέλει να ακούσει αλήθειες» είπε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για μπαχαλοποίηση και μιζέρια στην χώρα.
Με αφορμή τα γεγονότα στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο κ.Κικίλιας τόνισε πως η ΝΔ δεν θα αφήσει η Ελλάδα να γίνει χώρος ανομίας και παρακμής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης