Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Η κυβέρνηση με νέα ψέματα προσπαθεί να καλύψει τα παλιά ψέματα

tags :
Θεοδωράκης (Ποτάμι): Η κυβέρνηση με νέα ψέματα προσπαθεί να καλύψει τα παλιά ψέματα
Ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι η κυβέρνηση "δημιουργεί το ένα ψέμα πάνω στο άλλο, αντί να πει ότι οι υπολογισμοί της ήταν λάθος και πρέπει να πάμε σε μια διαφορετική πολιτική". 
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στον ρ/σ ΣΚΑΪ, λέγοντας ότι "στήνει φιέστες για το Σύνταγμα" αντί "να κατευθύνει τη συζήτηση στο τι θα κάνουμε με την ανεργία και την οικονομία".
Ο κ. Θεοδωράκης έκανε λόγο για "κοροϊδία της κυβέρνησης", η οποία "δημιουργεί το ένα ψέμα πάνω στο άλλο" και "αντί να πει ότι οι υπολογισμοί της ήταν λάθος και πρέπει να πάμε σε μια διαφορετική πολιτική, προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι".
Όπως είπε, η κυβέρνηση "κάνει συνέχεια περικοπές, μοιράζοντας όμως νέα δώρα, που και αυτά θα είναι εις βάρος των πολιτών", φέρνοντας ως παράδειγμα την απόφαση για δωρεάν μετακίνηση των ανέργων με τις αστικές συγκοινωνίες.
Πρόσθεσε δε, ότι αντί η κυβέρνηση να βρει "μια πραγματική λύση για τις δουλειές, για την ανάπτυξη, για τις εξαγωγές, προσθέτει ένα μικρό δωράκι στους ανέργους, το οποίο σημαίνει μικρά καινούρια ελλείμματα στους οργανισμούς".
Ερωτώμενος για το ταξίδι μελών της κυβέρνησης στην Πάρο, απάντησε ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και οι υπουργοί έχουν δικαίωμα να πάνε ένα ταξίδι, αλλά όχι με χρήματα του ελληνικού λαού.
Συμπλήρωσε δε, ότι η τροπολογία που ψηφίστηκε από τη Βουλή και προβλέπει ότι οι συνοδοί του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης στα ταξίδια στο εξωτερικό θα φιλοξενούνται στα ίδια ξενοδοχεία, τόνισε ότι αυτό θα επιβαρύνει με κάποια εκατομμύρια τον προϋπολογισμό.
Τέλος, ερωτηθείς για τον δανεισμό και το τραπεζικό σύστημα είπε, ότι "πρέπει να περάσουμε σε μια πιο ορθολογική τραπεζική συμπεριφορά, αλλά όχι βέβαια με το μακρύ χέρι του κράτους μέσα σε αυτή την υπόθεση".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης