Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Θα συμμετάσχω στην επόμενη κυβέρνηση – Δεν είμαι "δεκανίκι" του Τσίπρα

tags :
Λεβέντης: Θα συμμετάσχω στην επόμενη κυβέρνηση – Δεν είμαι
Ο κ. Λεβέντης είπε, ότι "μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν, θα μπω στη κυβέρνηση, είτε ο Τσίπρας είναι αυτός, είτε ο Μητσοτάκης, αλλά όχι με λευκή επιταγή".
Την πρόθεσή του να συμμετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση, η οποία θα προκύψει μετά τις εκλογές εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος προβλέπει ότι η χώρα θα πάει σύντομα στις κάλπες, όπως είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ε.
Συγκεκριμένα, ο κ. Λεβέντης είπε, ότι "μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν, θα μπω στη κυβέρνηση, είτε ο Τσίπρας είναι αυτός, είτε ο Μητσοτάκης, αλλά όχι με λευκή επιταγή", υποστηρίζοντας ότι "θα επιβάλω σχέδιο".
Αναφερόμενος στις κατηγορίες περί στενότερης συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον νυν πρωθυπουργό, ο κ. Λεβέντης δήλωσε, ότι δεν αποτελεί "δεκανίκι" του κ. Τσίπρα, ωστόσο συζητά μαζί του ως φίλος.
Ξεκαθάρισε δε, ότι δεν έχει σκοπό να μπει στην παρούσα κυβέρνηση και επιτέθηκε σε ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, λέγοντας ότι έχουν ενταχθεί "στο άρμα του Μητσοτάκη".
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έκανε την εκτίμηση, ότι η οικονομία δύσκολα θα ανακάμψει και ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας για τον λαό.
Υποστήριξε δε, ότι "αν καταφέρουν το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ να ρίξουν την κυβέρνηση, θα πάμε σε εκλογές".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης