Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ: Βασικός στόχος του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες είναι το ξαναμοίρασμα της πίτας

tags :
ΚΚΕ: Βασικός στόχος του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες είναι το ξαναμοίρασμα της πίτας
Υποστηρίζει ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ "τσακώνονται για το ποιοι επιχειρηματίες θα ελέγχουν το τηλεοπτικό πεδίο και ποιον εκ των δύο -αναλόγως- θα ευνοούν".
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει το ΚΚΕ με αφορμή την σημερινή προσομοίωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων, ότι στόχος είναι "το ξαναμοίρασμα της πίτας".
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του "καθημερινά αποκαλύπτεται, ότι βασικός στόχος του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες είναι το ξαναμοίρασμα της πίτας ανάμεσα σε παλιά και νέα "τζάκια" και η δημιουργία ενός πιο φιλικού τηλεοπτικού περιβάλλοντος για την κυβέρνηση, όπως ακριβώς έκαναν κι οι προηγούμενες κυβερνήσεις".
Συνεχίζοντας σημειώνει, ότι "γι' αυτό τσακώνονται ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, για το ποιοι επιχειρηματίες θα ελέγχουν το τηλεοπτικό πεδίο και ποιον εκ των δύο -αναλόγως- θα ευνοούν".
Καταλήγοντας αναφέρει, ότι "για τον λαό και την ενημέρωσή του, αλλά και για τους εργαζόμενους στα κανάλια, δεν θα υπάρξει τίποτε θετικό, αφού το περιεχόμενο των καναλιών δεν το καθορίζει ο αριθμός των αδειών κι ο τρόπος απόκτησής τους, αλλά η ιδιοκτησία τους από μεγάλους επιχειρηματίες, η οποία θα εξακολουθήσει να υπάρχει".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης