Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΛΑΕ: Η παρουσία Τσίπρα στη σύνοδο των σοσιαλδημοκρατών επιβεβαιώνει την πλήρη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ

ΛΑΕ: Η παρουσία Τσίπρα στη σύνοδο των σοσιαλδημοκρατών επιβεβαιώνει την πλήρη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ
«Τα κόμματα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας αποτελούν το πιο ταιριαστό πολιτικό και ιδεολογικό περιβάλλον για τον μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ»
Την πλήρη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει, σύμφωνα με τη Λαϊκή Ενότητα, η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη σύνοδο των σοσιαλδημοκρατών.
Πιο συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως «η σημερινή παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη σύνοδο των σοσιαλδημοκρατών ηγετών στο Παρίσι, των ηγετών των «όμορων κομμάτων» κατά τον Νίκο Παππά, επιβεβαιώνει την πολιτική και ιδεολογική μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ».
Παράλληλα, προστίθεται πως «τα κόμματα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας ούτε αριστερά είναι, ούτε προοδευτικά νεοφιλελεύθερες πολιτικές ιδιωτικοποιήσεων και απορρύθμισης της αγοράς εργασίας εφαρμόζουν, τον ευρωατλαντισμό ενστερνίζονται και είναι συνυπεύθυνα για τα μνημόνια», αλλά και ότι «αποτελούν έτσι το πιο ταιριαστό πολιτικό και ιδεολογικό περιβάλλον για τον μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ».
Στη συνέχεια η Λαϊκή Ενότητα προχωρά και σε ένα σκωπτικό σχόλιο, ενθαρρύνοντας τον Αλέξης Τσίπρα να ζητήσει από τον Francois Hollande την εμπειρία του από το τεράστιο εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα ενάντια στις πολιτικές του.
«Μπορεί να φανεί χρήσιμη στον πρωθυπουργό όταν αντιμετωπίσει και αυτός την οργή της κοινωνίας», καταλήγει, προειδοποιώντας, η Λαϊκή Ενότητα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης