Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τη διασφάλιση των θέσεων των εργαζομένων στην Μαρινόπουλος ζητά ο Π. Λαφαζάνης

Τη διασφάλιση των θέσεων των εργαζομένων στην Μαρινόπουλος ζητά ο Π. Λαφαζάνης
Η ΛΑ.Ε. «θεωρεί αδιανόητο να υπάρξει οποιαδήποτε συμφωνία» για το μέλλον της «Μαρινόπουλος ΑΕ», η οποία να μη διασφαλίζει πρώτα απ' όλα τις θέσεις εργασίας και τα δεδουλευμένα
Τη διασφάλιση των θέσεων των περίπου 12.000 εργαζομένων στην εταιρεία Μαρινόπουλος ζητά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.
Ειδικότερα, ο κ. Λαφαζάνης εξέφρασε την ανησυχία του για την τύχη των εργαζομένων στη «Μαρινόπουλος», για τους οποίους μέχρι τώρα δεν ακούγεται «τίποτα συγκεκριμένο, να τους κατοχυρώνει».
Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, η Λαϊκή Ενότητα «θεωρεί αδιανόητο να υπάρξει οποιαδήποτε συμφωνία» για το μέλλον της «Μαρινόπουλος ΑΕ», η οποία να μη διασφαλίζει πρώτα απ' όλα τις θέσεις εργασίας και τα δεδουλευμένα.
Σε αυτή τη δήλωση προχώρησε ο κ. Λαφαζάνης, μετά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κάποια συμφωνία λύσης στην υπόθεση, επισημαίνοντας όμως ότι δεν ακούγεται τίποτε για τον ουσιαστικό και σε βάθος διαχειριστικό έλεγχο που έπρεπε να είχε γίνει στην Μαρινόπουλος ΑΕ, ώστε να αναδειχθούν οι αστικές και ποινικές ευθύνες διοικήσεων, μεγαλομετόχων και τραπεζών για την καταστροφική εξέλιξη της μεγαλύτερης επιχείρησης στο χώρο των Super Market, η οποία δεν είναι νοητό να είχε αυτήν την τραγική πορεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης