Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Εμείς... τα καμένα χαρτιά – Είμαστε η Ελλάδα που αντιστέκεται

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Εμείς... τα καμένα χαρτιά – Είμαστε η Ελλάδα που αντιστέκεται
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
"Μία απάντηση στους… καθώς πρέπει “πατριώτες”, οι οποίοι, προς Θεού, δεν είναι εθνικιστές!
«Ακουμπώντας στο έθνος μου να γίνω πιο άνθρωπος. Δεν μπορεί κανείς να είναι άνθρωπος ξεχνώντας την καταγωγή του.
Να θυμάται κανείς από πού βγήκε, που μεγάλωσε, ποιο έθνος τον ανέθρεψε.
Μου αρέσει να βλέπει κανείς τους δεσμούς του.
Αυτό θα πει ελευθερία… Ο εθνικισμός είναι μορφή ενέργειας.
Όλοι λοιπόν οι ενεργητικοί άνθρωποι είναι εθνικιστές, είτε το ξέρουν είτε όχι.
Ο διεθνιστής είναι στοιχείο θανάτου για το έθνος του».

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

“…Αν άργησα υπερβολικά κι ελπίζω όχι ασυγχώρητα να σας πω τη βαθιά μου τιμή για το βιβλίο σας «Όσοι Ζωντανοί» και να σας σφίξω εγκάρδια το χέρι, σας παρακαλώ να το αποδώσετε στην καθόλου βιαστικήν υπόληψη που του ώφειλα.
Καθώς ίσως θα ώφειλα ν’ απαντήσω με μια λέξη στο λοξό ερώτημα σας για την ανθρώπινη μου πίστη: «Είμαι τετρακάθαρα Εθνικιστής»…”

Άγγελος Σικελιανός προς Ίωνα Δραγούμη


Μου προκαλεί στην κυριολεξία αηδία κάθε φορά κατά την οποίαν διαβάζω σε ένα άρθρο μίας εφημερίδας, ή ακούω σε μια τηλεοπτική εκπομπή μια δήλωση από κάποιον από όλους αυτούς, οι οποίοι συχνά-πυκνά παρουσιάζονται στα τηλεπαράθυρα και στις στήλες των εφημερίδων και οι οποίοι δηλώνουν πέραν πάσης αμφισβητήσεως… πατριώτες, να αρχίζουν και να καταλήγουν τον γραπτό ή τηλεοπτικό λόγο τους με την φράση ότι προς Θεού δεν είναι εθνικιστές!
Τους πιστεύω απόλυτα, αλλά βλέπω αφ΄ενός μεν τον βρωμικό ρόλο τους σαν 5η φάλαγγα στην κυριολεξία στο χώρο των Εθνικιστών, να δίνουν την μάχη της απαξιώσεως κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αφ΄ετέρου δε τον απόλυτο πανικό τους απέναντι στην δαιμονολογία της αριστεράς.

Ο φόβος των “πατριωτών” να μη τους πουν εθνικιστές και ο τρόμος τους να μη τους πούνε Χρυσαυγίτες

Ένα παράδειγμα θα σας δώσω για το ανύπαρκτο ηθικό έρμα όλων αυτών των υπερπατριωτών της… φακής.
Με έναν απ’ αυτούς, λοιπόν, έτυχε να ευρίσκομαι στα γραφεία μιας εθνικιστικής οργανώσεως τα πρώτα σκληρά χρόνια της μεταπολιτεύσεως όταν οι Εθνικιστές εδιώκοντο εν ονόματι της περίφημης αποχουντοποίησης.
Τότε, λοιπόν, όπως καθόμασταν έφθασε η πληροφορία ότι μια πορεία αναρχοκομμουνιστών βαδίζει προς τα γραφεία μας και όσοι θέλουν να μείνουν να τα υπερασπιστούν να μείνουν και όσοι θέλουν να φύγουν, να φύγουν.
Έφυγαν ελάχιστοι και ένας από αυτούς γνωστός “υπερπατριώτης” αρθρογράφος, ο οποίος στην πραγματικότητα τα όσα γράφει δεν τα πιστεύει και δεν είναι αποφασισμένος να δώσει έστω και το παραμικρό αγώνα γι’ αυτά.
Όλοι αυτοί λοιπόν οι “πατριώτες”, οι οποίοι πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κατέχονται από τον φόβο να μη τους πουν εθνικιστές και από τον τρόμο να μη τους πούνε Χρυσαυγίτες!
Γιατί;
Γιατί έτσι γνωρίζουν πως ο χορός της υποκρισίας τελειώνει και τα βάζουν ευθέως με το αντεθνικό σύστημα που εξουσιάζει την Πατρίδα μας και αυτό δεν το θέλουν.
Και όλα αυτά έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτές τις ημέρες με τις αποκαλύψεις των DC Leaks, ότι στο στόχαστρο του περίφημου μεγαλοχρηματιστή Τζωρτζ Σόρος, ο οποίος προωθεί την λαθρομετανάστευση και την καταστροφή των εθνικών κρατών, ευρίσκεται βεβαίως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όχι οι ακίνδυνοι για το σύστημα “αντιφασίστες πατριώτες” της πεντάρας.

“Οι ψευτοπατριώτες, αρνούνται το ΟΜΑΙΜΟΝ του Ηροδότου”

Δεν θέλω να ομιλήσω θεωρητικά περί εθνικισμού.
Να αναφέρω τους ορισμούς, οι οποίοι δίδονται από τον αείμνηστο Παπαναστασίου, τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο στην εγκυκλοπαίδεια ΠΥΡΣΟΣ και πολλούς άλλους.
Δεν είναι αυτό το ζητούμενον, αφού το κυρίαρχο είναι ότι όλοι αυτοί, οι ψευτοπατριώτες, αρνούνται το ΟΜΑΙΜΟΝ του Ηροδότου, το οποίο αποτελεί την ουσία της εννοίας του Έθνους.
Σήμερα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, αλλά για πολλά χρόνια ήταν στο περιθώριο με όλους αυτούς τους “πατριώτες” και τους ψευτοεθνικιστές να λένε ότι είμαστε… καμένα χαρτιά!
Έγραφα λοιπόν 18 χρόνια πριν σχετικά: “Εφημερίδα Χρυσή Αυγή, 20/2/1998: ΕΜΕΙΣ... ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ!
Δεν είναι λίγοι αυτοί που ενώ ισχυρίζονται ότι μοιράζονται τις ίδιες ιδέες με το κίνημα μας, δεν τολμούν να ενταχθούν στις τάξεις μας, δεν έχουν το θάρρος να υποστηρίξουν τις θέσεις μας, αμφιβάλουν και δυσανασχετούν και την δειλία τους την αποκαλούν πολιτική λογική και θεωρία.
Είμαστε, λένε, «καμένα χαρτιά» γιατί έχουμε συκοφαντηθεί τόσο πολύ, έχουμε δεχθεί τόσους ποταμούς λάσπης, ώστε είναι αδύνατον να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου μέρους του λαού μετά από αυτές τις επιθέσεις που έχουμε δεχθεί και την πλύση εγκεφάλου, που έχει υποστεί και ο λαός μας, όπως και όλοι οι λαοί της ανθρωπότητος τα τελευταία πενήντα χρόνια.
Είμαστε «καμένα χαρτιά» λέγουν και δεν συλλογίζονται το εξής απλό: ότι εάν δεν ήτο άξιο λόγου το κίνημα μας κανείς δεν θα ησχολείτο με αυτό! Δεν σκέπτονται αυτό που πολύ απλά λέει ο λαός, ότι μόνον τα δέντρα που έχουν καρπούς πετροβολούν…”

Καληνύχτα “πατριώτες”

Πράγματι, μας πετροβολούσαν και μας πετροβολούν.
Προσπάθησαν και προσπαθούν με κάθε τρόπο προς απογοήτευσιν του ιδρύματος του Τζωρτζ Σόρος, όπως προκύπτει από τα DC Leaks, να μας σταματήσουν.
Προσπαθούν με δόλο και με μεθοδολογίες βρώμικες να ανακόψουν την ανοδική μας πορεία, ιδρύοντας κόμματα, αποκλείοντάς μας από τα ΜΜΕ, κάνουν τα πάντα και όμως δεν το κατορθώνουν και δεν το κατορθώνουν γιατί δεν έχουν καταλάβει ότι η Πίστη είναι δυνατότερη από τη φωτιά!
Έτσι λοιπόν σήμερα, σε αυτή την χρονική περίοδο κατά την οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και η μοναδική Εθνική Αντίσταση στο καιρό της υποδουλώσεως στους ξένους τοκογλύφους, οι ψευτοεθνικιστές και οι “πατριώτες” προσπαθούν με κάθε τρόπο να πλήξουν το Κίνημά μας.
Δεκαοχτώ χρόνια μετά, όμως, από τότε που έλεγαν ότι είμαστε καμένα χαρτιά, εμείς είμαστε η Ελλάδα που αντιστέκεται και όσο για όλους αυτούς μια μόνο φράση: Καληνύχτα “πατριώτες”, καλημέρα Ελλάδα των Εθνικιστών, Ελλάδα όλων αυτών των γενναίων Ανδρών και Γυναικών, που δηλώνουν σε ολόκληρη την χώρα, σε κάθε γωνιά αυτής της αιματοβαμμένης και τιμημένης γης, υπερήφανα ότι είναι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή"

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης