Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Τα ψέματα για τον Τσίπρα τελείωσαν - H υπερφορολόγηση ήταν επιλογή της κυβέρνησης

ΝΔ: Τα ψέματα για τον Τσίπρα τελείωσαν - H υπερφορολόγηση ήταν επιλογή της κυβέρνησης
Τι δήλωσαν ο επικεφαλής της Κ.Ο.των ευρωβουλευτών της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννης και ο Υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής, Απ. Βεσυρόπουλος
«Είναι πλέον σαφές ότι η υπερφορολόγηση, η αύξηση των συντελεστών Φ.Π.Α. και η επιβολή νέων φόρων χωρίς τέλος και χωρίς λογική, ήταν και είναι επιλογή της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ευρωβουλευτών της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννης και ο Υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής, βουλευτής Ημαθίας, Απ. Βεσυρόπουλος, με αφορμή την απάντηση του Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων, P. Moscovisiσχετικά με την εξίσωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του αγροτικού πετρελαίου με αυτό του πετρελαίου κίνησης.
Ειδικότερα, όπως δήλωσαν «ένα προς ένα, τα “φύλλα συκής” πέφτουν και τα άλλοθι της Κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου, καταρρέουν.
Μετά την αποκάλυψη, ότι η επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί, ήταν επιλογή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ακολούθησε και η επιβεβαίωση, ότι η κατάργηση του μειωμένου Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για το αγροτικό πετρέλαιο, ήταν επιλογή της Κυβέρνησης και όχι απαίτηση των δανειστών, όπως επιβεβαίωσε ο αρμόδιος κοινοτικός επίτροπος κ. Μoscovisi».
Σύμφωνα με τους κ.κ. Κεφαλογιάννη και Βεσυρόπουλο, «τα ψέματα για τον κ. Τσίπρα τελείωσαν.
Είναι πλέον σαφές ότι η υπερφορολόγηση, η αύξηση των συντελεστών Φ.Π.Α. και η επιβολή νέων φόρων χωρίς τέλος και χωρίς λογική, ήταν και είναι επιλογή της Κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου.
Επιλογή που εξοντώνει τις παραγωγικές δυνάμεις της ελληνικής οικονομίας και σπρώχνει τη χώρα σε βαθιά ύφεση».
«Η Ελλάδα έχει ανάγκη - και οι πολίτες απαιτούν - μια άλλη πολιτική, που θα μειώνει φόρους και δαπάνες, θα προωθεί ιδιωτικοποιήσεις και θα υλοποιεί μεταρρυθμίσεις, για να βγει η χώρα από την κρίση.
Την πολιτική που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία και, με την εμπιστοσύνη των πολιτών, θα υλοποιήσει σύντομα», κατέληξαν ο κ. Κεφαλογιάννης και ο κ. Βεσυρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης