Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης για τηλεοπτικές άδειες: Οργανωμένο έγκλημα σε βάρος της ελευθεροτυπίας

Θεοχάρης για τηλεοπτικές άδειες: Οργανωμένο έγκλημα σε βάρος της ελευθεροτυπίας
Η κυβέρνηση επιχειρεί να δημιουργήσει τη δικής της διαπλοκή ελέγχοντας την ενημέρωση, εκτιμά ο κ. Θεοχάρης
Για «οργανωμένο έγκλημα σε βάρος της ελευθεροτυπίας» κάνει λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής, κ. Χάρης Θεοχάρης, σε νέα ανακοίνωσή του, σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.
«Νοσηρή αίσθηση του χιούμορ φαίνεται ότι διαθέτει ο κ. Τσίπρας, ο οποίος μας είπε χθες στη συνέντευξή του ότι διασκεδάζει με τις αντιδράσεις για τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών», επισημαίνει αιχμηρά ο κ. Θεοχάρης, προσθέτοντας πως «δεν πρόκειται, όμως, για αστείο, καθώς σήμερα επιβεβαιώνεται από την γενική δοκιμή ενόψει του αυριανού διαγωνισμού -πέρα από κάθε αμφιβολία- η βασιμότητα της κριτικής που δέχεται: Η κυβέρνηση επιχειρεί να δημιουργήσει τη δικής της διαπλοκή ελέγχοντας την ενημέρωση».
Συνεχίζοντας, ο ανεξάρτητος βουλευτής επισημαίνει πως «ακόμη και σ’ αυτή την κατάφωρα αντισυνταγματική διαδικασία, που αντιβαίνει και την κοινοτική νομοθεσία, χωρίς τις απαραίτητες διασφαλίσεις και εγγυήσεις, αλλάζει τους κανόνες κατά πως βολεύει τις σκοτεινές επιδιώξεις της», ενώ τονίζει πως «η εγγυητική επιστολή που κατατέθηκε εκπρόθεσμα και προσπαθούν να την κάνουν δεκτή, αποδεικνύει του λόγου το αληθές».
Σύμφωνα με τον Χάρη Θεοχάρη, «στη Δημοκρατία η διαδικασία είναι ουσία, όταν γνωστοί εκ των προτέρων κανόνες καταπατώνται, γεννώνται τέρατα».
«Εάν ο κ. Τσίπρας ήθελε πράγματι να βάλει τάξη -όπως ισχυρίζεται- θα δημιουργούσε ένα αυστηρό πλαίσιο που θα χωρούσε όσους είχαν τη δυνατότητα και τη βούληση να αντεπεξέλθουν στους όρους και τις προϋποθέσεις που βάζει η πολιτεία», υπογραμμίζει ο ίδιος, ενώ συμπληρώνει πως «ο αριθμός “4” -που δήθεν εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα των τηλεοπτικών καναλιών- αποκαλύπτει και στον πιο αφελή τις προθέσεις τους».
«Δεν είναι άλλη μια αυταπάτη, άλλη μια γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένα οργανωμένο πολιτικό έγκλημα σε βάρος της πολυφωνίας και της ελευθεροτυπίας», καταλήγει ο κ. Θεοχάρης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης