Πολιτική

Λαφαζάνης για υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ: Η κυβέρνηση βγάζει λάδι τους Α. Γεωργίου, Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου

Λαφαζάνης για υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ: Η κυβέρνηση βγάζει λάδι τους Α. Γεωργίου, Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου
«H κυβέρνηση, με μια από τις συνηθισμένες κωλοτούμπες της, διά του Γ. Χουλιαράκη στη Βουλή, έβγαλε ύμνους αφοσίωσης και σεβασμού στα δημοσιονομικά δεδομένα του Ανδρ. Γεωργίου»
Βολές κατά της κυβέρνησης, με αφορμή την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, κατηγορώντας την ότι «βγάζει λάδι» τους Ανδρέα Γεωργίου, Γιώργο Παπανδρέου και Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε σχετικά πως «η κυβέρνηση μέχρι πρότινος κατάγγελνε την Κομισιόν για απαράδεκτη επέμβαση στη Δικαιοσύνη σχετικά με την υπόθεση του Ανδρ. Γεωργίου», ωστόσο «τα θαύματα για τους πολιτικούς υπαλλήλους της ΕΕ και των πιστωτών κρατάνε μόνο τρεις μέρες».
Και συνεχίζοντας τόνισε: «Τώρα η κυβέρνηση, με μια από τις συνηθισμένες κωλοτούμπες της, διά του Γ. Χουλιαράκη στη Βουλή, έβγαλε ύμνους αφοσίωσης και σεβασμού στα δημοσιονομικά δεδομένα του Ανδρ. Γεωργίου, στα οποία στηρίζει το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο», προσθέτοντας πως η κυβέρνηση με αυτόν τον τρόπο «βγάζει στην ουσία λάδι», όχι μόνο τον Ανδρ. Γεωργίου αλλά και τους Γ.Α. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου «και τις λογιστικές αλχημείες τους που έβαλαν σφιχτά τη θηλιά στο λαιμό της χώρας και του ελληνικού λαού».
«Η κυβέρνηση και όλος ο μνημονιακός κόσμος, σε λίγο θα αναδείξουν και σε εθνικό ήρωα τον εγκάθετο του ΔΝΤ και των πιστωτών στην ΕΛΣΤΑΤ ο οποίος, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία, έβαλε βαθύτερα και μονιμότερα τη χώρα στην νεοαποικιακή κηδεμονία», κατέληξε σκωπτικά ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης