Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Δύο κόσμοι συγκρούονται – Από τη μια ο κόσμος της αριστεράς και από την άλλη το σύστημα της διαπλοκής

tags :
Ρήγας: Δύο κόσμοι συγκρούονται – Από τη μια ο κόσμος της αριστεράς και από την άλλη το σύστημα της διαπλοκής
Ο κ.Μητσοτάκης συνδέεται με τις απολύσεις, με την καταστροφή του χώρου της Υγείας είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι δύο κόσμοι συγκρούονται διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας σχολιάζοντας την παρουσία και την ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.
«Οι πολίτες πλέον αντιλαμβάνονται ότι ο κ. Μητσοτάκης συνδέεται με τις απολύσεις, με την καταστροφή του χώρου της υγείας.
Αποδεικνύεται από την πραγματικότητα ότι δύο είναι οι κόσμοι που συγκρούονται, από τη μια η αριστερά και ο ριζοσπαστικός κόσμος και από την άλλη το σύστημα της διαπλοκής» είπε μιλώντας Στο Κόκκινο ο κ.Ρήγας, τονίζοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει να δημιουργήσει ένα περιτύλιγμα με κοινωνικό πρόσημο.
Αναφορικά με τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής ο κ.Ρήγας είπε πως «αναλάβαμε τη διεύθυνση του κόμματος σε δύσκολη περίοδο διαμορφώσαμε τη λειτουργία των οργάνων με έναν άλλο προσανατολισμό».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του συνεδρίου πρέπει να δημιουργήσει ένα οραματικό πλαίσιο» τόνισε ο κ.Ρήγας, ο οποίος υπογράμμισε πως πριν από ένα χρόνο «όλοι έλεγαν δεν μπορούν να δημιουργηθούν ρήγματα στην Ευρώπη», τονίζοντας ωστόσο ότι πλέον υπάρχει «μια νέα αντίληψη στην Ευρώπη» όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Juncker.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης