Τελευταία Νέα
Πολιτική

Όλγα Κεφαλογιάννη (ΝΔ): Έχει καταρρεύσει το ηθικό πλεονέκτημα της δήθεν κυβέρνησης της Αριστεράς

Όλγα Κεφαλογιάννη (ΝΔ): Έχει καταρρεύσει το ηθικό πλεονέκτημα της δήθεν κυβέρνησης της Αριστεράς
Τι ανέφερε από τα Ιωάννινα η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη
«Έχει καταρρεύσει πλήρως, το όποιο ηθικό πλεονέκτημα που ήθελε να λέει ότι έχει η δήθεν κυβέρνηση της Αριστεράς», υπογράμμισε η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, ερώτηση σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα Ιωάννινα.
Μάλιστα, αναφέρθηκε στη μήνυση κατά παντός υπευθύνου του κατέθεσαν χθες οι βουλευτές της ΝΔ που μετέχουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «είναι ζήτημα δημοκρατίας, το θέμα των τηλεοπτικών αδειών αφορά την πολυφωνία, τον πλουραλισμό και πως είμαστε υπεύθυνοι να προασπίσουμε την Δημοκρατία, το σύνταγμα της χώρας και την νομιμότητα.
 Δεν μιλάμε για κόντρα της κυβέρνησης με την αντιπολίτευση.
Μιλάμε για μία κόντρα της κυβέρνησης με την δημοκρατία, την νομιμότητα, με το σύνταγμα της χώρας».
Κάνοντας αναφορά στο προσφυγικό - μεταναστευτικό, η κ. Κεφαλογιάννη ανέφερε ότι στο δημόσιο διάλογο «πρέπει κανείς, να είναι πολύ προσεκτικός στο πως τοποθετείται, ακριβώς για να μην δημιουργήσει αρνητικές εικόνες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να βλάψουν συνολικά την εικόνα ενός προορισμού τουριστικά».
Η ίδια κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αντιμετωπίζει το ζήτημα με ελαφρότητα, χωρίς συγκροτημένο κεντρικό σχεδιασμό, ενώ σημείωσε ότι θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα «με συναινέσεις και συνεργασίες μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και των διαφορετικών πολιτικών αποχρώσεων», κάτι που, όπως είπε, «δυστυχώς δεν έχουμε δει ως τώρα, ως πρωτοβουλία και ως προσέγγιση από την πλευρά της κυβέρνησης».
Ακόμη, κατηγόρησε την κυβέρνηση για καθυστερήσεις σε ό,τι αφορά το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, αλλά και πως νομοθετεί με μεγάλη προχειρότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης