Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαζαρίδης (ΝΔ): Πρωθυπουργός σε αναμονή ο Μητσοτάκης - Πρωθυπουργός σε αποδρομή ο Τσίπρας

Λαζαρίδης (ΝΔ): Πρωθυπουργός σε αναμονή ο Μητσοτάκης - Πρωθυπουργός σε αποδρομή ο Τσίπρας
Τι αναφέρει ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μ. Λαζαρίδης
«Πρωθυπουργό σε αναμονή» χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μ. Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα, ο οποίος είναι «πρωθυπουργός σε αποδρομή».
Ο κ. Λαζαρίδης υπενθυμίζει ότι με τον οδικό χάρτη που κατέθεσε στη ΔΕΘ η ΝΔ , απέδειξε πως «είναι η μόνη αξιόπιστη λύση για την ελληνική κοινωνία», ενώ ο Κ. Μητσοτάκης όχι μόνο «πρότεινε ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής», αλλά έβαλε και το πλαίσιο συνεννόησης με τους πιστωτές, το οποίο,  όπως σημειώνει, θα έχει δύο πεδία: τον περιορισμό των στόχων του πρωτογενούς πλεονάσματος από το 2018 και μετά, μια τολμηρή φορολογική μεταρρύθμιση που θα μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές.
Σχετικά με τη ρύθμιση του χρέους, ο κ. Λαζαρίδης επισημαίνει ότι η ΝΔ «το αντιμετωπίζει ως ζήτημα εθνικής σημασίας και προτείνει παρεμβάσεις στη σφαίρα του εφικτού».
Υπογραμμίζει δε, πως η κυβέρνηση λόγω έλλειψης αξιοπιστίας «δεν μπορεί να υπηρετήσει αυτό τον εθνικό στόχο».
Αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες,μεταξύ άλλων, ο κ. Λαζαρίδης αναφέρει ότι «ο διαγωνισμός έχει καταρρεύσει στη συνείδηση των πολιτών», κάνει λόγο για «πολύ έντονες οσμές σκανδάλου και διαπλοκής» που «έχουν ονοματεπώνυμα: Τσίπρας, Παππάς, Καμμένος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης