Πολιτική

Λεβέντης: Εταιρεία δημοσκοπήσεων μου ζήτησε χρήματα για 8% - Δεν θα γίνω τσόντα του Τσίπρα

Λεβέντης: Εταιρεία δημοσκοπήσεων μου ζήτησε χρήματα για 8% - Δεν θα γίνω τσόντα του Τσίπρα
Ο Τσίπρας έχει βαρίδια στο κόμμα του που δεν του επιτρέπουν να κάνει ευρωπαϊκή πολιτική είπε ο κ.Λεβέντης
Την θέση ότι δεν πρόκειται να γίνει τσόντα ούτε του Τσίπρα ούτε κανενός διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β.Λεβέντης.
«Εγώ θέλω κυβέρνηση τριετίας, να φέρει επενδύσεις.
Εγώ δεν θα γίνω τσόντα του Τσίπρα ούτε κανενός.
Περίμενα 40 χρόνια για να μπω στην Βουλή», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Λεβέντης, ο οποίος απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με την Κυβέρνηση.
«Διατηρώ φιλική σχέση με τον Πρωθυπουργό, όμως δεν πρόκειται να συνεργαστώ με την Κυβέρνηση, εκτός αν μετάσχει και ο Μητσοτάκης και πρόκειται για Οικουμενική, κάτι που όμως δεν γίνεται, γιατί δεν θέλει η Φώφη Γεννηματά» τόνισε ο κ.Λεβέντης.
Ερωτηθείς για τη δήλωση του, σε ομιλία του προς ομογενείς των ΗΠΑ ότι «ο Τσίπρας είπε πολλά ψέματα για να έρθει στην εξουσία» και ότι «αν υπήρχε ένα πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να τον είχε εκτελέσει», ο κ.Λεβέντης αφού είπε ότι αυτό ήταν ένα απόσπασμα των δηλώσεων του, συμπλήρωσε ότι ερωτήθηκε «ποιοι ήταν πιο κακοί, οι δεξιοί ή οι ΣΥΡΙΖΑίοι».
«Απάντησα ότι οι δεξιοί μεταφέρουν συνεχώς βάρη στους φτωχούς, ενώ ο Τσίπρας είπε πολλά ψέματα τον Ιανουάριο του 2015, το καλοκαίρι υπέγραψε τα πάντα, κάνοντας την μεγάλη απάτη κι αυτό είπα, ότι ο Τσίπρας άλλαξε, έδειξε ωριμότητα κάνοντας στροφή προς την Ευρώπη, αλλά στο κόμμα του έχει βαρίδια που δεν του επιτρέπουν να κάνει ευρωπαϊκή πολιτική» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Μάλιστα ο κ.Λεβέντης αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις, κατήγγειλε ότι κατά την διάρκεια της ΔΕΘ, στην Θεσσαλονίκη, «με πλησίασε ένας και μου ζήτησε 10.000 ευρώ για να δείξει το κόμμα μου ότι έχει ποσοστό 7%-8%, ήταν υπάλληλος γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης