Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης για ομιλία Τσίπρα: Η κυβέρνηση διαιωνίζει την διαπλοκή - Ο Τσίπρας υποκρίνεται

Λαφαζάνης για ομιλία Τσίπρα: Η κυβέρνηση διαιωνίζει την διαπλοκή - Ο Τσίπρας υποκρίνεται
Τι αναφέρει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π.Λαφαζάνης, σχολιάζοντας την ομιλία του Α. Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
«Διαπλοκή είναι η κυβερνητικο-κομματική προπαγάνδα της ΕΡΤ και η κυριαρχία μεγάλων οικονομικών συμφερόντων στο τηλεοπτικό τοπίο», αναφέρει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης, προσθέτοντας ότι «αυτήν την διαπλοκή, όσων διαθέτουν δεκάδες εκατομμύρια, τη συνεχίζει η κυβέρνηση, εμφανίζοντας τα ''τριάντα αργύρια'' των καναλαρχών ως το απαραίτητο τίμημα για το διαιώνιση της».
Ειδικότερα, ο κ. Λαφαζάνης, σχολιάζοντας την ομιλία του Α. Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι «ο Αλ. Τσίπρας υποκρίνεται και εμπαίζει για άλλη μια φορά τον ελληνικό λαό, όταν ζητάει, δήθεν, λύση για το χρέος - γιατί αυτό που ζητάει δεν είναι λύση αλλά ούτε ασπιρίνη-, ενώ σκόπιμα, την ίδια ώρα, παραλείπει ακόμα και να θίξει, κατά τη συνάντηση του με τη Merkel, τις νόμιμες ελληνικές απαιτήσεις για τις Γερμανικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο, οι οποίες, σύμφωνα με το ίδιο το Γενικό Λογιστήριο του ελληνικού κράτους, ξεπερνούν τα 300δισ, δηλαδή, όσο, περίπου, εμφανίζεται να είναι το χρέος του ελληνικού δημοσίου.
Η Γερμανία είναι που χρωστάει τελικά, και το ξέρει η ίδια πολύ καλά, στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό και όχι ο τελευταίος στην Γερμανία».
Κατά τον ίδιο, «αποτελεί ειρωνεία και μια ακόμα κοροϊδία του λαού μας, όταν ο Αλ. Τσίπρας επιδεικνύει μια τέτοια δουλόφρονη αβρότητα απέναντι στο Γερμανικό κατεστημένο, να μιλάει, ταυτόχρονα, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για ''την ανάγκη να απαλλαγεί το συντομότερο δυνατόν η χώρα μας από το καθεστώς της σκληρής επιτροπείας.''.
Το καθεστώς της σκληρής επιτροπείας και τη συνέχιση του τα συνυπέγραψε και τα συνομολόγησε ο ίδιος ο Τσίπρας με το τρίτο μνημόνιο, το οποίο όσο το εφαρμόζει, τόσο φτωχαίνει και εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό και τόσο περισσότερο μετατρέπει τη χώρα σε ακόμα πιο δύσμορφη ''αποικία''.
Η επιτροπεία δεν τελειώνει όσο συνομολογούνται και τηρούνται μνημόνια αλλά βαθαίνει και διαιωνίζεται.
Η δε κυνική αναγνώριση της από τον ίδιο των πρωθυπουργό συνιστά όνειδος για τον ίδιο και ομολογία βαθιάς υποτέλειας της κυβέρνησης του.
Τέλος, είναι ειρωνεία να μιλάει για μάχη κατά της διαπλοκής ο άνθρωπος που κυνικά μετέτρεψε, μαζί με την ομάδα του, την κρατική τηλεόραση σε υποβαθμισμένη κυβερνητικοκομματική ντουντούκα και κυβερνητικό πολιτιστικό παραμάγαζο».
Ο κ.Λαφαζάνης καταλήγει υπογραμμίζοντας πως  «διαπλοκή είναι η πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό και η ασύδοτη κυριαρχία μεγάλων οικονομικών συμφερόντων στο τηλεοπτικό τοπίο.
Αυτήν την διαπλοκή, όσων διαθέτουν δεκάδες εκατομμύρια, τη συνεχίζει η κυβέρνηση, εμφανίζοντας τα ''τριάντα αργύρια'' των καναλαρχών ως το απαραίτητο τίμημα για το διαιώνιση της».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης