Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας: Ενισχύονται τα συμφέροντα της χώρας με την επίσκεψη του Obama

Τόσκας: Ενισχύονται τα συμφέροντα της χώρας με την επίσκεψη του Obama
Tα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του κ. Obama θα οριστικοποιηθούν τη Δευτέρα το βράδυ
«Ενισχύονται τα συμφέροντα της χώρας με την επίσκεψη του κ. Ομπάμα, επομένως πρέπει να υπάρχει ένα ασφαλές περιβάλλον», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα μέτρα ασφάλειας που σχεδιάζει η Ελληνική Αστυνομία.
Όπως είπε, τα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του κ. Obama, ο οποίος φτάνει στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη, θα οριστικοποιηθούν τη Δευτέρα το βράδυ, δεν θα είναι έντονα και πολλά, αλλά λογικά για Αμερικανό Πρόεδρο.
Σύμφωνα με τον κ.Τόσκα, δεν υπάρχει καμία σύνδεση της επίθεσης με χειροβομβίδα εναντίον της γαλλικής πρεσβείας και τον χώρο της Πνύκας, που επρόκειτο να μιλήσει ο κ. Obama αλλά ακυρώθηκε τελικά χτες από το αμερικανικό επιτελείο το οποίο βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.
Ακόμη, για τις διαδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν, τόνισε ότι είναι αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα, όμως «όσοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν για την επίσκεψη Ομπάμα, μπορούν να το κάνουν σε περιοχές που δεν θα κινηθεί ο Αμερικανός Πρόεδρος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης