Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Το ζητούμενο στην πολιτική είναι το ήθος – Επίθεση σε Μητσοτάκη

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Το ζητούμενο στην πολιτική είναι το ήθος – Επίθεση σε Μητσοτάκη
Τι ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, από τη Λάρισα
«Το ζητούμενο στην πολιτική είναι το ήθος», τόνισε  ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, από τη Λάρισα, απ΄ όπου και εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκη.
Ειδικότερα, ο κ. Λεβέντης μιλώντας απόψε σε ημερίδα , έκανε αναφορά τόσο στις αποχωρήσεις στελεχών του και  στις εκλογές, όσο και στις τουρκικές προκλήσεις.
Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ένωση Κεντρώων συνέδεσε τις αποχωρήσεις και διαφοροποιήσεις στελεχών τού κόμματος του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Να ξέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πως το να παίρνει βουλευτές από εδώ και από εκεί, μπορεί αυτό να του γίνει μειονέκτημα και όχι πλεονέκτημα», υπογράμμισε ο κ. Λεβέντης, εκτιμώντας παράλληλά ότι οδηγούμαστε σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Αναφορικά με τη στάση του κόμματός του μέχρι τότε, σημείωσε ότι θα  επιχειρήσει να φέρει προ των ευθυνών τους τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση τους απέναντι στην πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση.
Όπως είπε, «οι επόμενες ομιλίες μου στη Βουλή θα οδηγήσουν στην κατακόρυφη απογείωση του κόμματος», «θα τους προειδοποιήσω και θα τους περιγράψω αυτά που θα συμβούν στο άμεσο μέλλον και θα τους χρεώσω την πλήρη ευθύνη των καθυστερήσεων.
Την οικουμενική λύση δεν την στήριξα από καπρίτσιο, αλλά γιατί όλοι στο εξωτερικό μου έλεγαν πως με κυβέρνηση 152 βουλευτών κανείς επενδυτής δεν θα έρθει».
Περαιτέρω, έκανε λόγο για μια νέα κατάσταση σχετικά με το θέμα της ευρωζώνης, λέγοντας μεταξύ άλλων «οδηγούμαστε σε μια κατάσταση όπου επτά με οκτώ χώρες θα παραμείνουν στο ευρώ, ενώ οι υπόλοιπες θα επιστρέψουν στα εθνικά τους νομίσματα και αυτό είναι ολέθριο».
Κατά τον ίδιο, στην Ελλάδα πρέπει να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις, « «πρέπει γρήγορα να προχωρήσουμε στις μεταρρυθμίσεις για να μην υπάρξουν άσχημα αποτελέσματα».
Τέλος, αναφορικά με τις τελευταίες τουρκικές προκλήσεις σημείωσε ότι τα πράγματα έτσι όπως οδηγούνται είναι επικίνδυνα.
Όπως είπε, «πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι πολεμικές παραγγελίες.
Θα φέρω πρόταση άμεσα να γίνει παραγγελία- "μαμούθ" και σε αεροπλάνα και πυροβόλα για τον Έβρο».
«Ας είμαστε πεινασμένοι και άνεργοι, πάνω από όλα είναι η περιφρούρηση του εδάφους μας» υπογράμμισε , ενώ κάλεσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να είναι προσεκτικός γιατί «είμαστε μια μικρή χώρα και οι μεγάλες δυνάμεις δεν μας στήριξαν ποτέ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης