Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος (ΝΔ): Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνώνυμο της απογοήτευσης και της ήττας

Θεοδωρικάκος (ΝΔ): Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνώνυμο της απογοήτευσης και της ήττας
Τι αναφέρει ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ, Τ. Θεοδωρικάκος
«Ο κ. Τσίπρας κατάστρεψε τη λέξη «ελπίδα».
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνώνυμο της απογοήτευσης και της ήττας», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ημερησία», ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ, Τ. Θεοδωρικάκος.
Μάλιστα, αναφέρει ότι οι τις προχθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού «θυμίζουν προεκλογικές παροχές», προσθέτοντας ότι ο κ. Τσίπρας πρώτα έκοψε το ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους, μείωσε το εισόδημά τους με τις αυξήσεις του ΦΠΑ και συνολικά της φορολογίας και τώρα συμφώνησε νέες μεγάλες μειώσεις των συντάξεων.
Ενδιαμέσως ρίχνει «στάχτη στα μάτια» του κόσμου με βοηθήματα παρηγοριάς και όπως έλεγε η γιαγιά μου «τους πήρε το καρβέλι και τους δίνει αντίδωρο».
Σημειώνει δε, πως «φοβάμαι ότι οι συνταξιούχοι αλλά και όλοι οι Έλληνες θα πληρώσουμε πανάκριβα αυτό το «αντίδωρο», καθώς δεν έχει κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.
Αλλά το κύριο θέμα είναι ποιος θα δώσει δουλειές στα παιδιά και στα εγγόνια των συνταξιούχων.
Εκεί ο κ. Τσίπρας έχει παταγωδώς αποτύχει».’
Ακόμη, ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε τέλμα και «χρειάζεται αλλαγή στις νοοτροπίες μας, στην κοινωνία, στην πολιτική, στην κυβέρνηση».
Όπως αναφέρει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη της χώρας και αποφασισμένος να προωθήσει τις αλλαγές που χρειάζεται η οικονομία.
«Ο Μητσοτάκης εκπροσωπεί την αλήθεια, αλλά δίνει και την ελπίδα στους Έλληνες. Αυτήν την τόσο όμορφη έννοια που ο κ. Τσίπρας διέσυρε.
Ας την ξαναανακαλύψουμε με όρους πραγματικότητας», προσθέτει.
Τέλος, επαναλαμβάνει το αίτημα της ΝΔ για εκλογές με την παρατήρηση ότι το κόστος τους είναι υπαρκτό αλλά μικρότερο «από το να συνεχίσουμε να σερνόμαστε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης