Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Με υψηλό φρόνημα θα ξανακερδίσουμε την Πατρίδα μας πίσω

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Με υψηλό φρόνημα θα ξανακερδίσουμε την Πατρίδα μας πίσω
Μόνη λύση είναι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
«Οι Έλληνες είναι θύματα ενός οικονομικού πολέμου και 7 χρόνια τώρα τα Μνημόνια έχουν ρημάξει την Πατρίδα μας», ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος  παραχώρησε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο για την εκπομπή "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα".
Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος επεσήμανε ότι με την ασκούμενη οικονομική πολιτική δεν υπάρχει καμιά προοπτική ανάπτυξης και μόνη λύση είναι η επιστροφή στην εθνική παραγωγή και στο εθνικό νόμισμα, μια επιλογή εθνικής ανεξαρτησίας.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τόνισε πως είναι μονόδρομος η διαγραφή του χρέους και η καταγγελία του Μνημονίου, αυτό δηλαδή που είχε υποσχεθεί ο Τσίπρας, αλλά αποδείχθηκε ότι είχε συμφωνήσει ποτέ να μην τηρήσει.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, «για τις ορδές των λαθρομεταναστών σημείωσε πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, καθώς η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο.
Τα θαλάσσια σύνορα μας πρέπει να φυλαχτούν από το Λιμενικό και το Πολεμικό Ναυτικό και οι λαθρομετανάστες πρέπει να επιστρέφονται από εκεί που έρχονται.
Για την συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα δήλωσε ότι επιτέλους η Πατρίδα μας πρέπει να αντιδράσει δυναμικά, καθώς το δόγμα "δεν διεκδικούμε τίποτα" μας οδηγεί σε υποχωρήσεις και ήττες.
Ακόμη, προανήγγειλε πως θα προτείνει στις 31 Ιανουαρίου αντιπροσωπεία της Βουλής να μεταβεί στα Ίμια με στρατιωτικό άγημα και να υψώσει την Ελληνική Σημαία, ώστε να αποτίσει φόρο τιμής στους ήρωες Έλληνες αξιωματικούς, Παναγιώτη Βλαχάκο, Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψό. Είναι δεδομένο ότι η Τουρκία μας απειλεί και η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να την αντιμετωπίσει.
Εν συνεχεία στηλίτευσε την στάση των βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι ακολουθώντας την γραμμή του ΚΚΕ δεν πήγαν στο Καστελόριζο, ενώ παράλληλα θύμισε ότι και επί ημερών ΝΔ γίνονταν σοβαρά επεισόδια στην Αθήνα και καίγονταν η Ελληνική Σημαία.
Για τους δράστες αυτής της ανίερης πράξης προσβολής του Εθνικού Συμβόλου, η οποία είναι ντροπή για όλους αυτούς που θυσιάστηκαν για την Σημαία, συμφώνησε ότι πρέπει να τους αφαιρείται η ελληνική ιθαγένεια.
Για τις λίστες φοροδιαφυγής δήλωσε ότι πρέπει επιτέλους να πληρώσουν όλοι αυτοί που λεηλάτησαν τον Ελληνικό Λαό.
Υπογράμμισε πως ένας Εθνικιστικός άνεμος πνέει στην Ευρώπη, καθώς οι λαοί επιζητούν την καταστροφή του "τέρατος" της Ευρωζώνης.
Υπενθύμισε πως η Χρυσή Αυγή διατηρεί σχέσεις με τα Εθνικιστικά Κινήματα της Ευρώπης, καταλήγοντας με την φράση: "Οι Πατρίδες επιστρέφουν".
Μπορεί οι διώξεις και ο αποκλεισμός κατά της Χρυσής Αυγής να συνεχίζονται, αλλά όταν το δικαστήριο ολοκληρωθεί, θα δικαιώσει τους Έλληνες Εθνικιστές.
Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή δεν αλλάζει, παραμένει αταλάντευτη στις Ιδέες και τους Εθνικούς Αγώνες, είναι ένα μαζικό λαϊκό Κίνημα και όποτε και αν διεξαχθούν εκλογές, θα καταγράψει άνοδο των ποσοστών της.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατέληξε με το Αγωνιστικό μήνυμα: "Ψηλά το κεφάλι, θα ξανακερδίσουμε την Πατρίδα μας πίσω"!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης