Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Ακόμα και πόλεμο με την Τουρκία για να εξασφαλίσουμε την εθνική μας κυριαρχία

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Ακόμα και πόλεμο με την Τουρκία για να εξασφαλίσουμε την εθνική μας κυριαρχία
«Στα Εθνικά θέματα ολόκληρο το κοινοβούλιο πρέπει να έχει μια ενιαία γραμμή»
Στο μείζον ζήτημα των συνεχόμενων τουρκικών προκλήσεων αναφέρθηκε σήμερα (10/12) ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2017, τονίζοντας ότι ολόκληρο το κοινοβούλιο θα πρέπει να έχει ενιαία γράμμη στα εθνικά ζητήματα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι στην παρούσα περίοδο, οι απειλές της Τουρκίας είναι ωμές, ενώ παράλληλα κατέστησε σαφές ότι "είμαστε έτοιμη ακόμη και για πόλεμο με την Τουρκία για να εξασφαλίσουμε την εθνική μας κυριαρχία".
"Με τη Συνθήκη της Λωζάνης η Ελλάδα δεν κέρδισε αλλά έχασε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, αναφερόμενος στο επίμαχο ζήτημα που έθεσε η Άγκυρα.
Παράλληλα, ως απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις κάλεσε την Ελληνική Βουλή να υιοθετήσει Ελληνικό Casus belli απέναντι στην Τουρκία, αν ο Erdogan αφήσει να περάσουν στην Πατρίδα μας εκατομμύρια λαθρομεταναστών.
Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό ζήτημα, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι η έχει μετατραπεί σε "φαρ ουέστ", ενώ από τον Μάρτιο του 2017 με το "Δουβλίνο 2" θα έρθουν νέες καραβιές λαθρομεταναστών, ρωτώντας παράλληλα την κυβέρνηση αν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει "αυτή τη ζούγκλα".
Σε ότι αφορά το θέμα της επίσκεψης των βουλευτών του κόμματός του, μεζί με στελέχη της κυβέρνησης, στο Καστελόριζο, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι η εν λόγω κίνηση έγινε "στο όνομα της Εθνικής Ενότητας", ενώ πράλληλα χαρακτήρησε ως "υβριστική" την ανακοίνωση της ομάδας των 53ων, η οποία σχολίασε το περιστατικό.
Παράλληλα, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε και στην παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην Κούβα, η οποία ήταν η μοναδική από πλευράς ευρωπαίου ηγέτη, προκειμένου, όπως είπε χαρακτηριστικά "να υμνήσει μία ανύπαρκτη Δημοκρατία".
"Οι δήθεν υπέρμαχοι της Δημοκρατίας ξέχασαν ότι 20% των Κουβανών εξορίστηκαν, 15 χιλιάδες πολιτικοί αντίπαλοι εκτελέστηκαν και 7 χιλιάδες Κουβανοί βομβαρδίστηκαν από τον στυγνό δικτάτορα, όταν προσπάθησαν να φύγουν από την χώρα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλολιάκος, ενώ πρόσθεσε ότι για την εν λόγω επίσκεψη υπήρξε σιωπή και ανοχή από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.
"Οι μόνοι που έχουν απομείνει ως φωνή απέναντι στη Μαρξιστική τυραννία είμαστε εμείς", υπογραμμίζει ο Γ.Γ της Χρυσής Αυγής, ενώ αναφερόμενος στις παρομοιώσεις του Αλέξη Τσίπρα της εξέγερσης της Κούβας με την Εθνική Επανάσταση του 1821, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "είναι στόχος της Αριστεράς η διαστρέβλωση της ελληνικής ιστορίας".
Για το Κυπριακό ζήτημα, υπογράμμισε πως η Χρυσή Αυγή είναι σύμφωνη με την γνώμη του αρχιεπισκόπου Κύπρου: "αν είναι να βρεθεί λύση, σαν αυτή που μαγειρεύει ο Αναστασιάδης, καλύτερα να μην βρεθεί"!
Σε ότι αφορά το ζήτημα του προϋπολογισμού, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως η κυβέρνηση αυξάνει τους έμμεσους φόρους και την ίδια ώρα δίνει 300 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους, προσθέτοντας ότι με τις εν λόγω τακτικές, η κυβέρνησ δε μπορεί να αγοράσει την ψήφο.
Καταλήγοντας τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει τον μνημονιακό προϋπολογισμό και "θα υψώνει την Σημαία της Εθνικής Αντίστασης αγωνιζόμενη για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω"!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης