Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαζαρίδης (ΝΔ): Δυστυχώς για τη χώρα ο Τσίπρας δεν θα φορέσει ποτέ γραβάτα

Λαζαρίδης (ΝΔ): Δυστυχώς για τη χώρα ο Τσίπρας δεν θα φορέσει ποτέ γραβάτα
«Η αποτυχία της Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει αποτυχία της πατρίδας μας», είπε ο Διευθυντής του Γραφείο Τύπου της Ν.Δ Μ. Λαζαρίδης
«Ο πρωθυπουργός είχε πει πως, μόλις πετύχει λύση για το χρέος, θα φορέσει γραβάτα.
Δυστυχώς για τη χώρα μας ο κ. Τσίπρας δεν θα φορέσει ποτέ γραβάτα», τόνισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα RealNews ο Διευθυντής του Γραφείο Τύπου της Ν.Δ Μακάριος Λαζαρίδης.
«Διότι πέρα από τα αναμενόμενα βραχυπρόθεσμα μέτρα που πήρε η Ελλάδα, τα οποία δεν μειώνουν το χρέος ούτε κατά ένα ευρώ, καμία συζήτηση για μεσοπρόθεσμα μέτρα δεν έγινε και φυσικά ούτε κουβέντα για την ποσοτική χαλάρωση», συμπλήρωσε.
Ο κ. Λαζαρίδης ανέφερε ότι «κοροϊδεύει ο πρωθυπουργός όταν παρουσιάζει ένα εφάπαξ βοήθημα ως 13η σύνταξη», αλλά και πως «ενδεχομένως, οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος να προετοιμάζουν τη δραπέτευσή τους από τα αδιέξοδα που οι ίδιο δημιούργησαν».
Μάλιστα, για τα δυο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σημείωσε ότι «στα δύο χρόνια που πέρασαν, η κυβέρνηση αυτή κόστισε 86 δισ στη χώρα, χάθηκαν 21 δισ ευρώ εθνικός πλούτος, επιβλήθηκαν επιπλέον φόροι 9 δισ, ένα αιώνιο υπερταμείο και "κόφτης" μισθών και συντάξεων 3,5 δισ ευρώ.
Σε σχέση με το 2014, όλοι οι Έλληνες γίναμε φτωχότεροι, η ανταγωνιστικότητα επιδεινώθηκε, τα λουκέτα πολλαπλασιάστηκαν».
Ακόμη, ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε ότι η Συμφωνία Αλήθειας θα εφαρμοστεί σε κάθε περίπτωση, ενώ σε ερώτηση για το εάν η ΝΔ θα δεχθεί τη συμφωνία Τσίπρα ή θα επαναδιαπραγματευτεί απάντησε «δεν γνωρίζουμε ακόμη ούτε αν θα καταλήξει σε συμφωνία ο κ. Τσίπρας, ούτε, προπάντων, σε ποια συμφωνία θα καταλήξει.
Η αναξιοπιστία του και η πολεμική που αναπτύσσει εναντίον μεταρρυθμίσεων και αποκρατικοποιήσεων υπονομεύουν κάθε δυνατότητα ικανοποιητικού αποτελέσματος. Στραγγαλίζουν την οικονομία και δεν μπορούν να φέρουν ανάπτυξη και επενδύσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Μητσοτάκης και η νέα Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίσουν τη συζήτηση με τους εταίρους της χώρας, πάνω στον οδικό χάρτη εξόδου της χώρας από την κρίση που παρουσιάσαμε, και που περιλαμβάνει απτά δείγματα επιτάχυνσης διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και αποκρατικοποιήσεων».
Επιπλέον, τόνισε πως η ΝΔ είναι «σε ανοιχτή γραμμή μόνο με την κοινωνία. Θέλουμε να πείσουμε τους πολίτες να μας υπερψηφίσουν και όχι απλά να καταψηφίσουν την Κυβέρνηση μόνο, όπως συνήθως γίνεται.
Είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχουμε μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας, καθώς το μαύρο που σκεπάζει τη χώρα πρέπει να αποτελέσει σύντομα παρελθόν.
Η αποτυχία της Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει αποτυχία της πατρίδας μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης