Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Μας εγκαλούν για το «παρών» εκείνοι που καταψήφισαν το κοινωνικό μέρισμα

Δένδιας: Μας εγκαλούν για το «παρών» εκείνοι που καταψήφισαν το κοινωνικό μέρισμα
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ απάντησε στις αναφορές του υπουργού Δικαιοσύνης 
Απάντηση σε υψηλούς τόνους, στις αναφορές του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, ενώ με αιχμή την κριτική για το «παρών» στην ονομαστική ψηφοφορία, τόνισε ότι η κυβέρνηση «βρίσκει πέπλο συκής» για τα όσα πράττει, κατηγορώντας την αντιπολίτευση.
«Ό,τι και να γίνει, άλλη είναι η κυβέρνηση, αυτοί φταίνε.
Εμείς, λοιπόν, καταργήσαμε το ΕΚΑΣ;
Από την 1η του Ιανουαρίου 2017, η προηγούμενη κυβέρνηση το κατήργησε;
Τις υπουργικές αποφάσεις που θα υπογραφούν για την κατάργηση, η προηγούμενη κυβέρνηση θα τις υπογράψει και θα τις υλοποιήσει;
Θα περικόψετε 430 εκατομμύρια το 2017» ανέφερε ο κ. Δένδιας απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα.
Απέναντι σε κείνα που εγκάλεσε η κυβέρνηση την αξιωματική αντιπολίτευση, για την στάση της στην ψηφοφορία της τροπολογίας για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων, ο κ. Δένδιας, σε έντονο ύφος, είπε: «Ο τελευταίος, στον οποίο θα απολογηθούμε τι ψηφίζουμε, είναι αυτή η κυβέρνηση, η οποία αυτή τη στιγμή, δημοσκοπικά, καταγράφει κάτι λίγο πάνω από 10%» και εξήγησε πως η ΝΔ ψήφισε «παρών» γιατί «η κυβέρνηση μας εξαπάτησε».
«Όταν ήρθε ο πρωθυπουργός εδώ, ο οποίος θυμίζω, στην παροχή βοήθειας το 2014 τι είχε εξεμέσει εναντίον τότε του κ. Σαμαρά και εναντίον της τότε κυβέρνησης, αυτός, ο ίδιος πρωθυπουργός, δεν αποκάλυψε στην Εθνική Αντιπροσωπεία ότι δεν έχει καν ούτε κατανόηση, ούτε ενημέρωση με τους εταίρους της χώρας και έθεσε σε πλήρη διακινδύνευση τη διαπραγμάτευση, την οποία ο ίδιος ο υπουργός του, των Οικονομικών, ο κ. Τσακαλώτος, είπε ότι αν δεν τελειώσει στις 5 Δεκεμβρίου, είναι καταστροφή» ανέφερε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης