Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας: Η ΝΔ στη Βουλή δεν ψήφισε να δοθεί το βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους

tags :
Τόσκας: Η ΝΔ στη Βουλή δεν ψήφισε να δοθεί το βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους
Αυτές τις δύσκολες ημέρες καλό είναι να ξεκαθαρίζει ποιος είναι με ποιον είπε ο κ.Τόσκας
Διατηρούν τους υψηλούς τόνους κατά της ΝΔ για τη στάση που τήρησε στη Βουλή για την παροχή βοηθήματος στους χαμηλοσυνταξιούχους οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε δηλώσεις του στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας υποστήριξε πως «η αντιπολίτευση στο θέμα του έκτακτου επιδόματος, με το "παρών" κράτησε μια στάση επιτήδειου ουδέτερου, δηλαδή δεν ψήφισε να δοθεί το βοήθημα».
«Σήμερα κατατίθεται το δεύτερο μέτρο της κυβέρνησης που αφορά στην αναστολή ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου που έχουν πληγεί από την προσφυγική κρίση.
Είναι η στιγμή να δούμε ποιος είναι με ποιον
Αυτές τις δύσκολες μέρες καλό είναι να ξεκαθαρίζει ποιος είναι με ποιον» είπε ο υπουργός.
Ερωτηθείς για την αξιολόγηση και τις επικρίσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δημιουργείται σκηνικό ρήξης, είπε ότι σε ευρωπαϊκό επίπεδο υπάρχουν πάρα πολλές συμμαχίες, όχι όμως και στο εσωτερικό της χώρας και απέρριψε κάθε συζήτηση περί ρήξης.
«Κανένα σκηνικό ρήξης δεν διαμορφώνεται, ο πρωθυπουργός προσπαθεί να βρει λύση, προστατεύοντας την κυριαρχία της χώρας.
Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η λιτότητα.
Σε πολλές χώρες η άνοδος της ακροδεξιάς σχετίζεται με τις πολιτικές λιτότητας» είπε ο κ.Τόσκας, υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, ο οποίος είχε υποστηρίξει πως η χώρα χρειάζεται περισσότερα μέτρα από αυτά που προτείνει ο Σόιμπλε.
Ερωτηθείς για το μεταναστευτικό και για την εγκληματικότητα σε ορισμένα hot spots, ο κ.Τόσκας είπε ότι επικρατεί ηρεμία ενώ κάλεσε την ΕΕ να αναλάβει τις ευθύνες της και για τις χώρες του Βίζενγκραντ υπογράμμισε ότι δεν μπορούν να κάνουν μόνο παρατηρήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης