Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρουσόπουλος: Στις κρίσιμες στιγμές ο Καραμανλής ήταν πάντα παρών

Ρουσόπουλος: Στις κρίσιμες στιγμές ο Καραμανλής ήταν πάντα παρών
Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος επεσήμανε ότι δεν θα είχε νόημα ένας πρώην πρωθυπουργός να είναι κάθε μέρα στα κανάλια 
Στο ενδεχόμενο επιστροφής του Κώστα Καραμανλή στην ενεργό πολιτική αναφέρθηκε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Ρουσόπουλος.
Ειδικότερα, ερωτηθείς για το εάν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επιστρέψει στην πολιτική σκηνή απάντησε: «Στις κρίσιμες στιγμές και τονίζω το δημοψήφισμα πέρυσι ο Καραμανλής πήρε σαφέστατη θέση.
Ένας πρωθυπουργός, ένας αρχηγός, ένας ηγέτης ο οποίος έμεινε πολλά χρόνια στην πολιτική σκηνή του τόπου δεν χρειάζεται να μιλάει κάθε μέρα.
Μπορεί σε κρίσιμα σημεία να τοποθετείται και αυτά να είναι ικανά για να δώσουν το στίγμα.
Έχει να κάνει κυρίως με το τι προσωπικά θα ήθελε ο ίδιος».
Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Καραμανλής έχει δώσει πράγματα στη χώρα τα οποία εκτιμώνται από κάποιους ανθρώπους σήμερα, θα εκτιμηθούν πολύ περισσότερο αύριο.
«Όποια έργα να φέρουμε είτε το σκοπιανό, είτε η υπόθεση των αγωγών η οποία δεν οδήγησε σε θετικά αποτελέσματα δυστυχώς, είτε οι μεγάλες ιδιωτικοποιήσεις που έφεραν ξένους επενδυτές στην Ελλάδα θα εκτιμηθούν δεόντως.
Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι επειδή ο κόσμος είναι ενοχλημένος γενικά με την πολιτική και με τους πολιτικούς δεν θα είχε και νόημα ένας πρώην πρωθυπουργός να είναι κάθε μέρα είτε σε κανάλια είτε σε δημόσια παρουσία με όποιο τρόπο εκείνος νομίζει προκειμένου να λέει τις απόψεις του.
Οι απόψεις έχουν παραμείνει εκεί, τα έργα του υπάρχουν και εκτιμώνται στις εποχές που πρέπει να εκτιμηθούν» πρόσθεσε ο κ. Ρουσόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης