Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκρέκας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ καταδικάζει τη χώρα στην οπισθοδρόμηση

Σκρέκας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ καταδικάζει τη χώρα στην οπισθοδρόμηση
«Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί σε ενεργειακό κόμβο και πυλώνα ενεργειακής σταθερότητας για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη», υποστήριξε ο Κώστας Σκρέκας
«Τις τελευταίες ώρες υπάρχει μια επιδεινούμενη κρίση εφοδιασμού της αγοράς φυσικού αερίου, ως αποτέλεσμα της υψηλής ζήτησης και των δυσμενών καιρικών συνθηκών», επισημαίνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας, με αφορμή τη σύγκληση της ομάδας διαχείρισης κρίσεων και την άνοδο σε επίπεδο επιφυλακής του συναγερμού για το ενεργειακό σύστημα της χώρας.
Σύμφωνα με τον κ. Σκρέκα, «η αδυναμία άμεσης παραλαβής φορτίου Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου και η κήρυξη κατάστασης επιφυλακής, αναδεικνύει την ανάγκη για βελτίωση του επιπέδου της ενεργειακής ασφάλειας της πατρίδας μας», ενώ «ταυτόχρονα, υπογραμμίζει, με έμπρακτο τρόπο, την ορθή στρατηγική της προηγούμενης κυβέρνησης για την αγορά Φυσικού Αερίου και την προώθηση σημαντικών έργων υποδομής, όπως ο TAP και η 3η δεξαμενή της Ρεβυθούσας».
Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί σε ενεργειακό κόμβο και πυλώνα ενεργειακής σταθερότητας για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθιστά σαφές ο κ. Σκρέκας, υπενθυμίζοντας πως «η κυβέρνηση της ΝΔ κινήθηκε με στρατηγική και όραμα σ’ αυτήν την κατεύθυνση.
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ καταστρέφει αυτό το όραμα και καταδικάζει τη χώρα στην οπισθοδρόμηση», καταλήγει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης