Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας: Τα προβλήματα λόγω κακοκαιρίας έχουν υποχωρήσει – Έγινε μια πολύ καλή προετοιμασία

tags :
Τόσκας: Τα προβλήματα λόγω κακοκαιρίας έχουν υποχωρήσει – Έγινε μια πολύ καλή προετοιμασία
Η κρατική μηχανή λειτούργησε και για την ώρα είναι υπό έλεγχο η κατάσταση είπε ο υπ.Πολιτικής Προστασίας
Την θέση ότι τα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας έχουν υποχωρήσει διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας, υπογραμμίζοντας ότι ο συντονισμός και η καλή προετοιμασία έφεραν αποτελέσματα.
«Άρχισε και πάλι η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων στους εθνικούς δρόμους, από την Αθήνα προς τη Λαμία, τη Λάρισα και τη Βόρεια Ελλάδα και από την Κόρινθο προς την Αθήνα, που είχε διακοπεί για προληπτικούς λόγους» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Τόσκας, αναφέροντας πως τα προβλήματα από τις χιονοπτώσεις έχουν υποχωρήσει και υπάρχουν κάποια μόνο στο ορεινό οδικό δίκτυο της Αττικής, της Εύβοιας και της Πελοποννήσου.
«Τα προβλήματα έχουν υποχωρήσει.
Έγινε μια πολύ καλή προετοιμασία τις προηγούμενες μέρες και ειδικά χθες με συντονισμό όλων των εμπλεκομένων του κρατικού μηχανισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Για πρώτη φορά στο Κέντρο Επιχειρήσεων, εδώ στο κτίριο της ΓΑΔΑ, έγινε σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, της Περιφέρειας Αττικής, των Σωμάτων Ασφαλείας.
Μπορώ να πω ότι έγινε μια καλή προετοιμασία, ένας καλός συντονισμός και απέδωσαν.
Λειτούργησε η κρατική μηχανή και για την ώρα είναι υπό έλεγχο η κατάσταση.
Με καλό συντονισμό, χωρίς να γκρινιάζουμε ότι δεν έχουμε μέσα, φάνηκε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις.
Δεν λέω ότι μηδενίζονται τα προβλήματα, αλλά ο καλός συντονισμός πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες του κρατικού μηχανισμού» είπε ο κ.Τόσκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης