Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευρωβαρόμετρο 2016: Άσχημα τα μαντάτα για πολιτικάντηδες, νταβατζήδες και ευρωλιγούρηδες - Άρθρο του Ν. Μιχαλολιάκου

Ευρωβαρόμετρο 2016: Άσχημα τα μαντάτα για πολιτικάντηδες, νταβατζήδες και ευρωλιγούρηδες - Άρθρο του Ν. Μιχαλολιάκου
«Συμπέρασμα χρήσιμο εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Λασπολογείστε μας ελεύθερα πληρωμένοι κονδυλοφόροι και φαιδρές μαριονέτες των πολύχρωμων καναλιών του ψεύδους και της διαπλοκής»
Δημοσιεύθηκε το τελευταίο Ευρωβαρόμετρο για το 2016, το οποίο είναι η έρευνα, η οποία γίνεται όχι με δημοσκόπους μαϊμού που πληρώνονται από κόμματα και φυλλάδες, αλλά από την ίδια την Ε.Ε..
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα δεν έχουν εμπιστοσύνη στα πολιτικά κόμματα το 93% των Ελλήνων, δηλαδή σχεδόν κανένας Έλληνας, ενώ στη Βουλή έχει μόνον το 12%! Αντίθετα, τον Στρατό εμπιστεύεται το 79% των Ελλήνων.
Ας αφήσουν λοιπόν τις “παρόλες” και τα μεγάλα λόγια από τα κανάλια των συνεταίρων τους “νταβατζήδων”, οι σκανδαλωδώς προβαλλόμενοι πολιτικοί αστέρες και μεσσίες και ας το πάρουν απόφαση ότι ο λαός τους έχει γυρίσει την πλάτη και όσοι τους ψηφίζουν τους ψηφίζουν είτε από ανάγκη, είτε από συμφέρον.
Όσο για τους μεγάλους αφέντες της παραπληροφόρησης του Ελληνικού Λαού, σε όλους αυτούς που με το αζημίωτο κάνουν πλύση εγκεφάλου στον Ελληνικό Λαό και γι’ αυτούς τα πράγματα δεν πάνε καλά, αφού 9 στους 10 δεν εμπιστεύονται τα ΜΜΕ.
Συμπέρασμα χρήσιμο εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Λασπολογείστε μας ελεύθερα πληρωμένοι κονδυλοφόροι και φαιδρές μαριονέτες των πολύχρωμων καναλιών του ψεύδους και της διαπλοκής. Δεν σας πιστεύουν!
Ιδιαίτερα σημαντικά είναι και τα στοιχεία εις ό,τι αφορά τη σχέση και την άποψη των Ελλήνων για την περίφημη Ε.Ε. που θα μας έσωνε, ή που θα μας σώσει, όπως λένε οι ευρωλιγούρηδες από αριστερά μέχρι δεξιά. Μόνο ένα 20% των Ελλήνων έχει εμπιστοσύνη στην Ε.Ε., ενώ ένα 45% τάσσεται υπέρ της αποχώρησης της Ελλάδος από την Ε.Ε. και θεωρεί θετική την συμμετοχή μας ένα 44%.
Τα πολιτικά συμπεράσματα από τα στοιχεία του ευρωβαρόμετρου είναι σημαντικά. Από την απαξία σε κόμματα και πολιτικό κόσμο κερδίζει μόνον το κόμμα εκείνο που είναι αυθεντικά αντισυστημικό και δεν είναι άλλο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Επίσης η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντέχει από τον σφοδρό πόλεμο των ΜΜΕ γιατί πολύ απλά ο Λαός τους έχει καταλάβει και δεν τους πιστεύει. Επί πλέον είναι το μόνο κόμμα εθνικό που τάσσεται ενάντια στην υποταγή στην Ευρώπη των τοκογλύφων και αυτό επίσης λειτουργεί υπέρ της.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης