Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζαβάρας: Ζητάμε εκλογές για να απαλλαγεί ο τόπος από μια επικίνδυνη κυβέρνηση που δημιουργεί αβεβαιότητα

Τζαβάρας: Ζητάμε εκλογές για να απαλλαγεί ο τόπος από μια επικίνδυνη κυβέρνηση που δημιουργεί αβεβαιότητα
Οι παλινωδίες της κυβέρνησης δεν επέτρεψαν να κλείσει η αξιολόγηση υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Ζητάμε εκλογές για να απαλλαγεί ο τόπος από μια επικίνδυνη κυβέρνηση, η οποία πολλαπλασιάζει τα προβλήματα και δημιουργεί καταστάσεις αβεβαιότητας υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Τζαβάρας, αναφερόμενος στο διαρκές αίτημα της ΝΔ για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες αλλά και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ένα σαφές προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
«στη ΝΔ τις εκλογές δεν τις ζητάμε γιατί είμαστε ψηλά στις δημοσκοπήσεις αλλά για να απαλλαγεί ο τόπος από μια επικίνδυνη κυβέρνηση που πολλαπλασιάζει τα προβλήματα και δημιουργεί καταστάσεις αβεβαιότητας.
Η χώρα χρειάζεται ασφάλεια και πολιτική σταθερότητα» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Τζαβάρας, τονίζοντας ότι «έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα πρέπει να πάρουμε την αλήθεια και να την κάνουμε ελπίδα» και αναφέροντας ότι πρέπει να μάθουμε και να λειτουργούμε με όρους αλήθειας.
«Αυτό η κυβέρνηση δεν μας έχει πείσει ότι θέλει να το κάνει, αλλάζει τις υποσχέσεις της όπως αλλάζει τα πουκάμισα της» υποστήριξε ο κ.Τζαβάρας, επισημαίνοντας ότι οι συνεργασίες των κομμάτων αποτελούν ένα διαρκές ζητούμενο για την Ελλάδα.
Όσον αφορά τη β’ αξιολόγηση, ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι αυτή έπρεπε να είχε κλείσει εδώ και καιρό, αποδίδοντας τη μη κατάληξη της στις «παλινωδίες και στον αλλοπρόσαλλο τρόπο της κυβέρνησης».
Ο κ.Τζαβάρας αφού είπε ότι η αξιολόγηση πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό ώστε να αρχίσουν ένα - ένα τα θέματα που μας απασχολούν να απομακρύνονται, υποστήριξε όσον αφορά την πραγματική οικονομία,ότι η υπερφορολόγηση και οι ασφαλιστικές εισφορές που επιβλήθηκαν σε ελεύθερους επαγγελματίες και σε αυτοαπασχολούμενους δεν τους επιτρέπουν να επιβιώσουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης